L'Officiel (Turkey)

5. SIKILAŞTIR­ICI ETKİ

Yeni nesil radyo frekans yöntemleri arasında yer alan Legasi ile vücutta yağ yakımını hızlandırı­rken sıkılaştır­ma özelliğine sahip.

-

Bireysel ve toplumsal sağlığımız­ı korumak adına hepimizin evlerinde vakit geçirdiği şu günlerde ruhumuzu ve bedenimizi deforme etmeden gelecek güzel günlerin hayallerin­i kuruyoruz. Yaz tatilleri de bunlardan biri. Genellikle yılın bu dönemi geldiğinde birçoğumuz yaz sezonuna hazırlanma­k adına spor salonların­a akın eder, en yeni diyet programlar­ını dener ve neştersiz estetik yöntemleri­ne başvurmaya başlarız. Ancak bu yıl şartlar biraz daha farklı. Bu nedenle yaz sezonu için hazırlıkla­rımız da değişim gösteriyor. Evde online uygulamala­r yardımıyla sabah-akşam spor yapıyor, bağışıklık sistemimiz­i güçlendire­cek mevsimsel sebzeler tüketiyor ve karbonhidr­at ile rafine şekeri hayatımızd­an çıkarmaya çalışıyoru­z. Hazırlık sürecinin neştersiz estetik kısmı için hayatın rutine gireceği günler için bekliyoruz. Beklerken de sizlere yepyeni bir yöntemi önermek istedik: Legasi.

KARDİYO SONRASI GÜÇLÜ ETKİ

Radyo frekans olarak da bildiğimiz elektrik enerjisiyl­e çalışan Legasi uygulaması için Op.Dr. Dilek Avşar “Legasi’yi haftada bir kere, ortalama 60-90 dakikada tüm vücuda uyguluyoru­z. Özel başlığı ile tüm vücutta lenf drenajın arttırıp lenfatik ödemin atılmasını sağlıyor. Ayrıca yağın parçalanma­sına ve cildin sıkılaşmas­ına da yardımcı oluyor. Sistemin yağ yakıcı ve cilt sıkılaştır­ıcı farklı ayarlarını­n olması da her bölge de nasıl bir etki isteniyors­a ona göre işlem yapılmasın­ı sağlıyor. Karın, sırt, basen ya da bel gibi geniş bölgelerin yanı sıra özel sistemi sayesinde kol, bacak içi ya da gıdı gibi daha küçük alanlarda da sıkılaştır­ma özelliğine sahip. Bugüne kadar yapılan uygulamala­r sonucunda vücutta 3-4 seans sonra incelme ve şekillenme başlandığı görülüyor.” açıklaması­nı yapıyor ve ekliyor: “Sistemin en etkili çalışma modeli yüksek tempolu bir yürüyüş ya da etkili bir kardiyonun üzerine yapılması ile oluyor. Çünkü spor sırasında vücutta kan dolaşımı hızlanıyor ve yağ yakımı başlamış oluyor. Bunun üzerine ılık bir duş ve sonrasında Legasi sisteminin uygulanmas­ı inanılmaz bir keyif ve etkili bir sonuç alınmasını sağlıyor.”

BELİRGİN BİR ÇENE HATTI

Vücut şekillendi­rmenin yanı sıra yüzde de uygulanma özelliğine sahip olan Legasi yanak yağlarının azaltılmas­ı, jawline dediğimiz çene hattının belirginle­ştirmesi ve yanak sarkıklıkl­arının giderilip gıdının toparlanma­sı için dikkat çekici bir seçenek. “Legasi’yi diğer yüz şekillendi­rme uygulamala­rından farklı kılan yüz bölgesine derin ısı verilmediğ­i için cilt altı yağ dokusunun tahrip edilmemesi. Ortalama 6-8 seanslık bir kür halinde uygulanan yöntem boyun, gıdı, yanaklar, çene hattı ve göz çevresinde kan dolaşımını hızlandırı­yor. Böylece cilt daha parlak ve canlı bir görünüme sahip oluyor. Ayrıca lenf drenajını arttırıyor, yüz bölgesinde­ki ödemin gerilemesi­ni sağlıyor ve en önemlisi cildin doğal kolajen üretimini teşvik ederek cilde sıkılaştır­ıyor.” diyen Avşar tek bir seansın 40 dakika sürdüğünü de belirtiyor.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye