L'Officiel (Turkey)

AVLUDA KEYİF ZAMANI

“Avlu” anlamına gelen ismi, lezzetli yemekleri, dekorasyon­u ve hayvan dostu duruşuyla dikkatleri üstüne çeken Patio, yenilenen menüsü ve DJ’ler eşliğinde düzenlenen cuma ve cumartesi partileriy­le bu yaz da şehrin keyfine yön vermeye devam ediyor.

-

Bebek, Cevdetpaşa Caddesi üzerinde konumlanan Patio, samimi ve oldukça konforlu atmosferi, mekanı süsleyen limon ağaçları, renkli ve enerji dolu dekorasyon­u, hayvan dostu yaklaşımı, damaklarda iz bırakan lezzetleri başta olmak üzere her detayıyla ağırladığı misafirler­ine unutulmaz deneyimler yaşatmaya devam ediyor. Ferah bir veranda gibi tasarlanan Patio, zengin çeşitliliğ­i ile ilgi uyandıran menüsüne eklediği mevsimsel yenilikler­i ve DJ’ler eşliğinde gerçeleşen parti geceleriyl­e ilgi görüyor.

Yenilenen menü

Gastronomi dünyasının başarılı isimlerind­en şef Muhittin Kabasakal ve ekibi önderliğin­de hazırlanan Patio yemek menüsü ilhamını Ege ve Akdeniz mutfağında­n alıyor. Her gün saat 11.30 – 23.00 arası servis edilen bu menünün yenileri, Pancar & Keçi Peyniri, Balkabağı Salatası, Mantar Pizzette, Orrechiett­i Bonfile Ragu, Porçini Mantarlı Risotto, Satay Bowl, Çikolatalı Sufle olarak kendini gösteriyor.

Hafta sonu partileri

Patio sadece yemekleriy­le değil eğlenceli partileriy­le de fark yaratıyor. Cuma ve cumartesi günleri kabininde ağırladığı DJ’lerin çaldığı keyifli müziklerle şehrin en eğlenceli geceleri Patio’da yaşanıyor. Akşam yemeğinin hemen ardından ya da barda güzel kokteyller yudumlarke­n başlayan DJ performans­ları boyunca çalınan popüler şarkılar mekanda parti havası yaşatıyor.

İlham veren ambiyansı, fark yaratan lezzetleri, keyifli kokteyller­i ve eğlenceli geceleriyl­e ilgi çeken, şehrin gözde buluşma adresi, Bebek’in keyifli avlusu Patio, mevsiminde malzemeler­le hazırlanan lezzetleri­ni ve gözde partilerin­i keşfe davet ediyor.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye