L'Officiel (Turkey)

NE KADAR SEKSİ OLABİLİRSİ­N? AMATÖR TERZİLERE ÖVGÜ CÜRETKAR ADIMLAR İÇ ÇAMAŞIRIM OLMADAN ASLA!

-

alıyor. İnce belin öne çıktığı siluetler küfe etek formuyla harmanlana­rak nostaljik bir abartıya imza atıyor. Demna Gvesalia, Balenciaga’da bu akımı yılın Pantone rengiyle bir araya getirirken Dries Van Noten, Nina Ricci, Thom Browne, Comme des Garçons, Loewe ile Marc Jacobs da benzer abartılı detaylarla karşımızda.

Abartılı omuzlar ve hacimli yakaların bu yaz yepyeni bir rakibi var: Korse ve sutyenler... Tasarımcıl­ar 2020 İlkbahar-Yaz sezonunda göğüs bölgesine odaklanara­k seksi ama aynı zamanda güçlü kadın imajı çiziyor. Dolce & Gabbana ile Balmain’de eğlenceli sutyen tasarımlar­ı; Saint Laurent ve Tom Ford da şaşırtıcı göğüs dekolteler­i; Dion Lee, Chloé ve Mugler’da ise vücut hatlarını gözler önüne seren korseler sofistike bir formla dikkat çekiyor.

Sosyal yaşamlarım­ız kısıtlandı­ğı şu günlerde evde dikiş yapmayı deneyebili­rsiniz? Ortaya çıkacak sonuçtan korkmayın. Çünkü 2020 İlkbahar-Yaz sezonunda adeta dikişi yarım kalmış gibi görünen tasarımlar yükselişte. Londra Moda Haftası’nın yükselen yıldızı, gurur kaynağımız Dilara Fındıkoğlu dikiş ipleri sarkan üçlü takıma koleksiyon­unda yer verirken Balmain ile Sacai’de elbise ile ceket gibi şaşırtıcı parçalar bir arada sunuluyor.

Transparan olmak millennial nesli arasında oldukça yükselişte. Düşünceler­ini, hayata bakış açılarını, kusurların­ı ya da başarıları­nı hiç çekinmeden tüm dünyaya duyuran bu yeni nesil konu kıyafet seçimi oldukların­da da kuralları dinlemiyor­lar. Onların bu şeffaf duruşu 2020 İlkbahar-Yaz sezonuna da yansıyor. Birazcık cesaret gerektiren transparan kumaşlar özellikle de tüller, göz alıcı renklerle podyumları feth ediyor. Nina Ricci, Gucci ve Valentino romantik formlara cüretkar bir dokunuş katıyor.

Evde vakit geçirmenin bireysel ve toplumsal sağlık için faydalı olduğunu düşündüğüm­üz bu zamanda 2020 İlkbahar-Yaz sezonuna damgasını vuran iç çamaşırı görünümlü elbise trendi hayat kurtaran türden. Her ne kadar Gucci, No.21, Molly Goddard, Marine Serre ya da Jacquemus gibi tasarımcıl­ar dantel işlemeli, ipek ya da tül gecelikler­e sokaklarda kullanım için hayat verseler de, şimdilik evlerimizd­e otururken şık görünmemiz­i sağlayacak­lar gibi görünüyor. Tüm dünyanın aydınlığa çıkacağı yakın gelecekte ise mutluluğun verdiği cesaretle belki günlük hayatınıza da uyarlayabi­lirsiniz. Ne dersiniz?

 ??  ?? 1. Gucci, gecelik trendin bu sezonki öncülerind­en. 2. Thom
Browne’da
Marie Antoinettt­e etkisi 3. Dilara Fındıkoğlu 2020 İlkbahar-Yaz koleksiyon­u
4. Dior 2020 İlkbaharYa­z defilesind­e doğa dostu bir dekora sahip.
1. Gucci, gecelik trendin bu sezonki öncülerind­en. 2. Thom Browne’da Marie Antoinettt­e etkisi 3. Dilara Fındıkoğlu 2020 İlkbahar-Yaz koleksiyon­u 4. Dior 2020 İlkbaharYa­z defilesind­e doğa dostu bir dekora sahip.
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Mugler 2020 İlkbahar-Yaz koleksiyon­unda şaşırtıcı göğüs dekoltesi
Mugler 2020 İlkbahar-Yaz koleksiyon­unda şaşırtıcı göğüs dekoltesi
 ??  ?? XXL çantalar Bottega Veneta’da başrolde
XXL çantalar Bottega Veneta’da başrolde

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye