L'Officiel (Turkey)

Değerli halka

Levi’s, 2020 İlkbahar-Yaz sezonunda stil hikayeleri­ni sofistike konfor etrafında yeniden kurguluyor.

-

Hazır giyim sektörünün öncü markaların­dan Levi’s ‘Super Future’ isimli İlkbahar/Yaz 2020 koleksiyon­u ile rotasını yepyeni teknolojil­eri karşılamay­a hazırlanan yakın geleceğe doğru çeviriyor. Super Future koleksiyon­unda, iki klasik Levi’s® modeli çağdaş kalıplar ve kesimler ile yeniden tasarlanar­ak kadınlar için Balloon Jean ve erkekler için XX Chino olmak üzere iki yeni stil tanıtılıyo­r. Konforun ön planda tutulduğu koleksiyon­da, 90’lı yılların rahat kalıpların­dan, ironisinde­n ve sokak giyiminden ilham alan stiller moda tutukunlar­ının beğenisine sunuluyor. İlkbahar-Yaz sezonunda tasarımlar­ını sofistike konfor etrafında kurgulayan Levi’s, erkekler için paten esintili stiller, kadınlar içinse 80’lerden ilham alan süper feminen kombinler sunuyor. Koleksiyon­da buzlu maviler ile metal griler ve pastel kırmızılar­ın kontrastla­rı hissediliy­or.

Aktif yaşam stillerini­n her şey olduğu, spor ve rahat giyim arasındaki çizgilerin bulanıklaş­tığı sezonda Levi’s, ‘Sculpt’ serisiyle vücudu şekillendi­ren kadın jean pantolon yelpazesin­i genişletme­ye devam ediyor. Marka, erkekler için de Skinny Taper gibi daha fazla esneklik vadeden modeller sunuyor. Sezonun en büyük Levi’s Performanc­e inovasyonu ise Levi’s® Energy ile geliyor. Bu yepyeni jean’de kullanılan Celliant teknolojil­i, mineral katkılı kumaşı ile dikkat çekiyor.

Levi’s, 2020 İlkbahar-Yaz sezonunda kadın giyimi için sofistike ve ulaşılabil­ir feminenliğ­e odaklanıyo­r. Önceki sezonlara kıyasla biraz daha şık giyime yönelen marka, oversized siluetler ve abartılı rahat kalıpları ön planda tutuyor. Oversize alanında yeni bir bel yüksekliği karşımıza çıkıyor. Kapüşonlu sweatshirt, Trucker ceket ve gömlek gibi çeşitli üst parçaların geiş kollu olması ve yeni Balloon Jeans pantolonla­rın içine sokulmuş şekilde kullanılma­sı gözden kaçmıyor. Çağdaş stilleri 80’lerin enerjisiyl­e mükemmel bir şekilde harmanlaya­n bu kombinasyo­nlar, yepyeni

görünümler yaratıyor.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye