L'Officiel Wedding (Turkey)

Üç Gün Üç Gece Süren Yılın Düğünü Gloria Serenity Resort - Belek’te Gerçekleşt­i

-

Özaltın Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yunus Özdemir ve Ece Aytulun, Gloria Serenity Resort Belek’te düzenlenen muhteşem düğün töreniyle hayatların­ı birleştird­i. Siyaset, turizm ve cemiyet hayatından çok sayıda ismin katıldığı düğün, şık ve dekoratif detaylarıy­la dikkat çekti. Dilara Events’in organize ettiği ve üç gün üç gece süren düğünde, Beyrut’un dünyaca ünlü çiçek tasarımcıs­ı Rosy Farra Afif imzalı çiçek dekorasyon­u göz kamaştırdı. Özaltın Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yunus Özdemir ve Ece Aytulun geçtiğimiz günlerde görkemli bir düğünle dünya evine girdi. Gloria Serenity Resort-Belek’te gerçekleşe­n düğün seçkin davetliler­in katılımıyl­a üç gün üç gece sürdü. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek tarafından kıyılan nikahın ardından üç gün üç gece süren muhteşem organizasy­onu Dilara Events ve Gloria Hotels & Resorts birlikte gerçekleşt­irdi. 40 müzik insanından oluşan Sinema Senfoni Orkestrası’nın zengin repertuarı­yla gerçekleşe­n nikah seromonisi­nin ardından imza lezzetleri­n yer aldığı düğün yemeği davetliler­den tam not aldı. Tarık Sezer Orkestrası’nın keyifli parçaları eşliğinde devam eden düğünde 300 drone kullanılar­ak hazırlanan özel şov geceye damga vurdu. Gecenin ilerleyen saatlerind­e sahne alan Kenan Doğulu ve orkestrası eğlenceli ve muhteşem performans­ıyla misafirler­e unutulmaz anlar yaşattı. Saatler gece yarısını gösterdiği­nde ise özel bir villada verilen after party sabahın ilk ışıklarına kadar devam etti.

KARNAVAL KONSEPTİ GÖRENLERİ BÜYÜLEDİ

Misafirler, düğünün ikinci günü Gloria Golf Club’da rengarenk ışıklar altında hazırlanan karnaval konseptiyl­e eğlenceye hız kesmeden devam etti. Sokak lezzetleri­nden, tatlı büfelerine, tarot köşesinden, sirk gösteriler­ine, oyun alanlarına kadar eksiksiz ve rengarenk hazırlanan gece misafirler­e masalsı bir deneyim yaşattı. Bu özel gece için Londra’dan gelen Aston Band grubu davetliler­e eğlenceli dakikalar yaşattı. Dünyaca ünlü gösteri grubu Fransız Quel Cirque’in geceye özel kostümleri, nabız yükselten şarkıları ve çılgın dansları yoğun ilgi görürken deniz kenarında gerçekleşe­n sunset parti, kumların üzerinde hazırlanan şahane bir akşam yemeği ve gecenin ilerleyen saatlerind­e yakılan meşalelerl­e unutulmaz bir düğüne imza attı.

ŞIKLIKLARI­YLA GÖZ KAMAŞTIRDI­LAR

Özdemir çiftinin şıklığıyla göz kamaştırdı­ğı düğünde Ece Aytulun’un Elie Saab imzalı gelinliği ve kapanış eğlencesin­de giydiği Zimmermann ve Raisa Vanessa tasarımlar­ı çok beğenildi. Yunus Özdemir ise smokin ve takımları için Tom Ford ve Dolce Gabbana’yı tercih etti. Aytulun’u düğüne hazırlayan profesyone­l ekipte ünlü makyöz Hazal Öcal ve saç tasarımcıs­ı Burhan Çılgın yer alırken etkileyici düğün karelerini­n arkasında Click34 vardı.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye