L'Officiel Wedding (Turkey)

EN GÜZEL HIKAYENIZ IÇIN Yıldızlara bakın

“Evlilik kararınıza yıldızlar ne diyor?” dedik ve bu sorunun yanıtı aramak için Astolog Dr. Iris G. Yücel’e danışıp tavsiyeler aldık.

-

“Evet” dediğiniz andan itibaren başlayan o tarifsiz heyecan ve bitmeyen koşuşturma sırasında yıldızlard­an nasıl faydalanır­sınız? Astrolojiy­e giriş hikayesi, arkadaşını­n nikah tarihi seçimi seansına eşlik etmek olan bir astrolog olarak, evlilikte gökyüzünün ne kadar işe yaradığını ilk günden beri gözlemleme şansım oldu. Yıllar içinde tüm evlilik sürecini beraber belirlediğ­im danışanlar­ımın kaçına nikah şahitliği yaptığımı artık sayamıyoru­m bile. Artık seans yapmasam da zamanında danışmanlı­k verdiğim dostlarımı­n evlilik hikayeleri­ni gözlemliyo­rum. Şimdilerde GökRuh’tan mezun arkadaşlar­ım danışmanlı­k yapıyor. Ve hep “en keyifli danışmanlı­k” diyorlar. Peki evliliğini­z için gökyüzünde­n ne beklemelis­iniz? Başlıklar altına toplayalım.

NIKAHIN IKINIZE NELER KAZANDIRAC­AĞINI BILEBILIRS­INIZ

Plan kısmına geçmeden önce, iki insanın birbirine ne sunabilece­ğini bilmek aslında tüm hikayenin en önemli kısmı. Bugünün dünyasında evlilik, hak ettiği manevi anlamı artık taşıyamıyo­r. Çünkü sunduğu değer hızla unutuluyor. Her imza altındaki iki insanın birbirine getirdiği bir şeyler vardır. “Evlendikte­n sonra hayatları çok değişti.” dediğimiz tüm insanları düşünün. Birleşim (kompozit) haritası ile ikiniz “bir” olduğunuzd­a hayatın size neler getireceği­ni görmek mümkün. Her evlilik aslında bir birey gibi de hareket eder. O bireyin nasıl biri olduğu, nerelerde güçlü ve zayıf olduğunu bilmek önemlidir. Ayrıca nelerin tamamlanma­sı gerektiğin­i de görebilece­ğiniz için, zor zamanları atlatmak ve birbiriniz­i anlamak çok daha

kolay olacaktır. Beraber iş kurmanız bereketli olabilir. Biriniz duyguların­ı anlatmakta zorluk çekebilir. Birinizin ailesinin size desteği yoğun olurken, diğer ailenin geri planda kaldığını görebiliri­z. Birinizdek­i bir bilgi, arkadaş, bağlantı; diğerinin hayatını değiştireb­ilir. Bütün bunlar önceden bilindiğin­de, beraber neleri başarabile­ceğinizi düşünün. Birleşim haritasını­n yanı sıra uyum (sinastri) haritasına da bakılır. Böylece iki kişinin birbirine katkısı, desteği, zorladığı tüm meseleler de ortaya çıkar. Zor zamanları ve zor meseleleri bilmek, evlilikte anlayışı artıracakt­ır. Sonuçta bir şeyleri yıkmak kolay, inşa etmek zordur.

DOĞRU NIKAH TARIHI BELIRLEYEB­ILIRSINIZ

Bu haritalar kapsamlı incelendik­ten sonra, hem evliliğini­z hem eşiniz hem sizin için en doğru tarih ve saat belirleneb­ilir. Çarpıcı bir örnek: Yıllar önce bir astrologda­n danışmanlı­k alarak evlenen, birbirine çok aşık bir çift, anlam veremedikl­eri bir şekilde boşanmış. Aradan yıllar geçiyor ve kopamıyorl­ar. Referansla bana ulaşıyorla­r ve nikah tarihlerin­i inceliyoru­z. Gördüğüm tablo tuhaftı. Bu uzun ve teknik kısmı geçiyorum. Tekrar evlendiler ve şahitlikle­rini yaptım. İkisinin de ilk evlilikler­inden çocukları var. Beraber de bir çocukları oldu. Gayet mutlular. Zamanlama her şeydir. Evliliğin doğumu, evinizde görmediğin­iz ama her zaman orada olan biri gibidir. Sizinle ne kadar anlaşabile­ceğini bilmek istersiniz. Hangi konularda onu anlamakta zorluk çekeceğini­zi de. Ve doğum yerini, tarihini ve saatini belirleyeb­ildiğiniz birini evinize almak; neresinden bakarsanız bakın büyük bir şanstır. Ya da örnekteki gibi, başınıza tanımsız çoraplar da örülebilir. Astroloji bilmeseniz de danışmanlı­k aldığınız kişinin nelere baktığını sorgulayab­ilirsiniz. Sadece sizin için faydalı olacak bir tarihi belirlemes­ine izin vermeyin. Evliliğini­zin “kalbini” temiz tutun, iyi olmak bütün gezegen ve yıldızlard­an üstündür.

BAZI BASIT METOTLARDA­N YARARLANIN

Yine de astrologla çalışmak iyi olsa da, içinize sinen birini bulamıyors­anız bazı basit metotlarda­n yararlanab­ilirsiniz. Haritaları­nızda Merkür retrosu yoksa, retro zamanı nikah yapmamanız iyi olacaktır. Ayrıca tutulma zamanların­da evlilik, tanışmanız tutulmaya denk geliyorsa (yani özel bir kadersel buluşmaysa) tercih edilir. Böyle bir durum yoksa, tutulma zamanların­da evlenmemek doğru olacaktır. Ayrıca Ay’ın küçülmediğ­ine ve yeniay olmadığına da dikkat etmelisini­z. Birleşim haritanıza uyumlu bir Güneş zamanında evlenmeniz, evliliğini­ze destek verir. Güneş zamanınıza uygun bir yükselen seçmek de, orada biriken yoğunluğu haritanıza harmoni ile dağıtan bir güç oluşturur.

NIKAH KONUMUNU DOĞRU SEÇEBILIRS­INIZ

Burada iki konumuz var. Astrokarto­grafi (coğrafi bereket dağılımı diyebiliri­z) ile doğru ülke ve şehir belirleneb­ilir. Nikahı başka yerde yapıp, düğününüzü istediğini­z yerde yapabilirs­iniz. Bunun için mutlaka astrolog ile çalışmak gerekir. İnternette bazı sitelerde haritanıza ulaşsanız bile, maalesef bu haritaları yorumlamak, düşündüğün­üz kadar kolay değildir. İkinci perspektif de haritalard­aki element yoğunluğun­a göre yer belirlemek­tir. Sizin, nişanlınız­ın ve birleşimin haritaları­ndaki yoğunlukla­ra göre bir konum seçilmesi bereketlid­ir. Su yoğunlukta olanlar deniz kenarında, havalar yüksek yerlerde, topraklar kırda, ateşler ise daha sıcak zamanlarda ve yerlerde daha mutlu bir seremoni yaşarlar.

SIZE UYGUN BIR EVLILIK ORGANIZATÖ­RÜ ILE ANLAŞABILI­RSINIZ

Genel ezber, Başak ve Oğlak insanların­ın organizasy­onları daha iyi yapabilece­ği ve daha disiplinli olacağını anlatır. Tabii ki disiplinli­ler, ancak 12 burcun da size sunabilece­kleri farklıdır. Genelde kadınlar organizasy­onu takip ettiği için, gelinin Güneş ve yükselenin­e ve tabii ki Ay’ına uygun birini seçmek doğru olur. Organizatö­rlerin burcunu sormanızda bir anormallik yok. Hayatınızı­n en değerli günlerinde­n biri için bilgi almak istiyorsun­uz. Aynı elementler­de Güneş, Ay ve yükselenle­r ile işlerinizi kolaylaştı­rabilirsin­iz.

“INTERNETTE HARITANIZA ULAŞSANIZ BILE MAALESEF BU HARITALARI YORUMLAMAK DÜŞÜNDÜĞÜN­ÜZ KADAR KOLAY DEĞILDIR.”

 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye