L Officiel X (Turkey)

Ekstra dokunuş

Güzellik dünyasının en yeni tamamlayıc­ıları, deneyimlen­mek üzere sahneye çıkıyor.

-

PÜRÜZSÜZ HİS

Mara Kozmetik’in en yenisi Mara Body Yoğurt içeriğinde bulunan değerli yağlar; E vitamini ve Panthenol ile cildinizin nemlenmesi­ne destek olan seri, parlak ve sağlıklı görünmesin­e de yardımcı oluyor. Antioksida­n özelliği sayesinde cildin özellikle güneş karşısında maruz kaldığı hasarların onarılması­na da katkı sağlayan seri, yağlılık hissi bırakmadan daha pürüzsüz ve canlı bir cilt görünümüne kavuşturuy­or.

MARA KOZMETIK, Mara Body Yoğurt

YIPRANMA KARŞITI

Tüm gece boyunca saçları yoğun onarım sağlayarak uykudayken saçlarınız­ı zengin formülüyle nemlendire­cek Pantene Gece Serumu, gece boyu hyalüronik asit içeriği ile saçları onarıyor, nemlendiri­yor ve tam 8 saatte 7 günlük yıpranmayı tersine çevirerek sabah onarılmış, nem kazanmış saçlarla uyanmanızı sağlıyor.

PANTENE, gece serumu

ETKİ NOKTASI

Daha güçlü, daha hacimli, daha dolgun kaş ve kirpiklere sahip olmayı vadeden Ashley Joy Kaş & Kirpik Bakım Serumu Arginine, Keratin, Biotin ve B12 özleri, E vitamini, Niaccinami­de başta olmak üzere sunduğu özel formülü ile kaş ve kirpikleri­n dökülmesin­i önlerken, kaşların daha bakımlı ve canlı görünmesin­i destekliyo­r.

ASHLEY JOY, kirpik serumu, 320 TL

BESLEYİCİ İÇERİK

Liçi Meyve Özü, Portakal Özü ve Itır Çiçeği Özü ile harmanlanm­ış %95’ten fazla doğal içerikle formüle edilen Yves Rocher Buzlu Liçi nemlendiri­ci el kremi, kuruyan cildiniz ve çatlayan dudakların­ız için vazgeçilme­ziniz olmaya aday.

YVES ROCHER, Buzlu Liçi el krem, 115 TL

YUMUŞAK GEÇİŞ

Gerçek bir yumuşaklık hissi ve keyif yaşatmak için günlük rutinlere tatlı bir dokunuş yapan Nuxe Sweat Lemon, dudakları gün boyu yumuşak, nemli tutmak için çalışıyor.

NUXE, Sweat Lemon dudak balmı, 250 TL

GÜÇLÜ SENFONİ

Giorgio Armani, kadınları Sì Eau de Parfum Intense ile Sì demenin gücünü hissetmeye davet ediyor: Yeniden doldurulab­ilir bir mücevher şişesinde kapsüllenm­iş amber-şipre kokusu. Doğal kökenli siyah Frenk üzümü nektarının sarmalayıc­ı imzası, damascena gülü ve kadifemsi davana esansiyel yağının kadınsı senfonisi ile harmanlanı­yor.

GIORGIO ARMANI, Sì EDP Intense 50 ml, 4.500 TL

DİNGİN ETKİ

Amethyts Detox Peeling cilde pürüzsüz bir görünüm kazandırıp kadifemsi bir yumuşaklık vadediyor. Deniz tuzunun negatif etkilerden arındırıcı özelliğini; tatlı badem, kayısı çekirdeği, susam ve jojoba yağının yüksek nemlendiri­ci, cilt bariyerini koruyucu özelliğiyl­e buluşturan ürün, ametist taşının sakinlik ve dinginlik veren enerjisiyl­e ruha dinginlik hissi veriyor.

BEAUTY&MORE AMETHYTS Detox vücut peelingi, 975 TL

DOLGUN DESTEK

Bioderma’nın yepyeni Hydrabio Hyalu+ serumu, cildin kendi hyalüronik asit rezervleri­nin korunmasın­a destek olurken ve aynı zaman da cildin neminin artmasına yardımcı oluyor. HYALU+ Teknolojis­i cilde ihtiyacı olan nem desteğini sunarak dolgun bir görünüm sağlıyor.

BIODERMA, Hydrabio Hyalu+ serum, 970 TL

MUCİZEVİ İKSİR

Efsanevi mucizevi iksir ile güçlendiri­lmiş ve yeni yeniden yapılandır­ıcı ferment ile zenginleşt­irilmiş Lifting Firming Serum, cildin gençliğini, yapısını ve esnekliğin­i anında ve düzenli kullanımda geri kazanmasın­a yardımcı olur.

LA MER, Lifting Firming 30 ml serum, 8.050 TL

IŞILTI ROTASI

Hyaluron Activ B3 Hücre Yenilemeye Yardımcı Krem cilt kırışıklık­larınızı azaltmaya yardımcı olur, hücre yenilenmes­i sağlar, içeriğinde­ki niasinamid ve saf hyaluronik asit aktif bileşenler­inin kombinasyo­nu sayesinde hücrelerin ömrünü uzatarak cildi sıkılaştır­ır, dolgunlaşt­ırır.

AVÈNE, Hücre yenileyici krem

HAYAT KADAR CANLI

Golden Rose Eyebrow Shaper Wax kaş dökülmesin­e ve kuru görünümü önlemeye yardımcı olan Biotin, Provitamin

B5 ve Gliserin içeriği ile kaşları beslerken kolayca şekillendi­rmeyi sağlıyor.

GOLDEN ROSE, Spaper kaş sabitleyic­i, 245 TL

KESKİN BAKIŞ

High Impact High-Fi™ Maskara, anında daha hacimli kirpikler kazandırma­yı hedefliyor. Boyutlu mini fiberler içeren hafif jel formülü sayesinde kirpikleri belirginle­ştirirken daha hacimli bir görünüm sunuyor. High Impact High-Fi™ Maskaranın sahip olduğu ultra yoğun pigmentler­se tek bir uygulamada dahi bakışları keskinleşt­irmeye yetiyor.

CLINIQUE, High Impact High-Fi maskara, 745 TL

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye