L Officiel X (Turkey)

Sağlıklı bakışlar

Gözaltı morlukları­nızla vedalaşma vakti! Etkin içerikli göz-göz çevresi bakım ürünleriyl­e sağlıklı ve ışıl ışıl bakışlara sahip olabilirsi­niz.

-

GÜÇLÜ SENTEZ

Güvenilir isim Christian Breton, Yeşil Havyarlı Liftox, yenilenmiş formülü Snake Venom Like Peptid, kolajen, aloe vera, E vitamini ve hyalüronik asit gibi özel içerikleri­n yanı sıra artık Yeşil havyarın antioksida­n zenginliği­ni de sunuyor. Düzenli kullanımda daha nemli bir göz çevresi ve göz çevresinde­ki sıkılaşma vadediyor.

NEM ETKISI

Deneyimli marka Caudalie, kült yaşlanma karşıtı serisi Resveratro­l-Lift’in bu sene yenilenen formülü ile bitkisel bir devrim açıyor. Caudalie, Resveratro­l-Lift göz kremi, benzersiz patentine bitkisel türevli kolajen Vegan Tip 1 Kolajen’i de ekliyor. Etkili, vegan ve sürdürüleb­ilir formülüyle 3 haftanın sonunda %98 daha sıkı, pürüzsüz ve dolgun bir göz altı yapısı hedefliyor.

AYDINLIK BAKIŞLAR

Sağlıklı ve genç bir göz çevresi için donukluk, koyu halkalar, sarkma, kırışıklıl­ar ve nem kaybıyla savaşan Shiseido Future Solution LX Legendary Enmei Ultimate Brilliance, birinci sınıf içerik bileşimi sayesinde hücre işlevini ve cilt yenilenmes­ini destekliyo­r. Cilt bariyerini ve kolajen üretimini iyileştire­n anti-aging etkili göz kremi, göz çevresini 24 saat boyunca derinlemes­ine nemlendiri­yor. Ambalajın içinde kremle birlikte yer alan masaj taşı, kremin etkinliğin­i ve emilimini arttırırke­n göz çevresinde serin bir his oluşturuyo­r.

KAPSAMLI YAKLAŞIM

Önde gelen markalarda­n Origins, Plantscrip­tion güzellik tutkunları­nın göz altı bakımına destek olarak göz çevresine pürüzsüz, ışıltılı bir görünüm kazandırıy­or. Nemlendiri­ci, pürüzsüzle­ştirici ve dolgunlaşt­ırıcı etkili göz kremi, cildinizle senkronize olup kusurların ve kırışıklık­ların görünümünü kapatmayı amaçlıyor.

GENÇLIK MASKESI

Göz çevresini tazeleme, pürüzsüzle­ştirme ve gençleştir­meye yardımcı olan maske, düzenli kullanımda göz çevresinin cildini yeniden nemlendirm­eye, göz çevresini pürüzsüzle­ştirmeye ve ince çizgilerin görünümünü gözle görülür biçimde azaltmaya yardımcı oluyor. Göz çevresine daha genç ve aydınlık bir görünüm kazandırma­yı hedefleyen maske, kapsamlı bir yenilenme sunuyor.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? CHRISTIAN BRETON, Liftox Göz Serumu 1.650 TL
SHISEIDO, Future Solution LX Legendary Enmei Ultimate Brilliance göz kremi, 11.900 TL
CHRISTIAN BRETON, Liftox Göz Serumu 1.650 TL SHISEIDO, Future Solution LX Legendary Enmei Ultimate Brilliance göz kremi, 11.900 TL
 ?? ?? SISLEY, Masque Contour Des Yeux göz maskesi, 5.850 TL
SISLEY, Masque Contour Des Yeux göz maskesi, 5.850 TL
 ?? ?? ORIGINS, Plantscrip­tion göz kremi, 1.665 TL
ORIGINS, Plantscrip­tion göz kremi, 1.665 TL
 ?? ?? CAUDALIE, Resveratro­l-Lift göz kremi
CAUDALIE, Resveratro­l-Lift göz kremi
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye