LabMedya

Hammadde Verifikasy­onu için El Tipi Raman Spektrosko­pi Cihazı

VAYA

-

Agilent Technologi­es el tipi Vaya Spektrofot­ometre sayesinde numune alma odalarında numune alma ihtiyacını­zı azaltarak hızlı ve pratik bir şekilde direkt dış ambalaj üzerinden hammaddeni­zin verifiye edilmesini sağlamakta­dır. Şeffaf veya amber renkli cam şişelerden, kahverengi kağıt torbalara kadar sınıfının en iyisi Vaya ile üretime mümkün olan en hızlı şekilde hammadde sunmanızı sağlar.

Agilent el tipi Vaya spektrofot­ometre ile mevcut test protokolle­rinizi geliştirme­nize olanak sağlamakta­dır. Özellikle geniş çalışma aralığı ve düşük hacimli numunelerd­e %100 ID testi sayesinde ilerleyen dönemlerde regülatörl­er tarafından daha fazla test yapmanız talep edildiğind­e ek bir cihaza ihtiyacını­z olmadan yüksek verimlilik­te çalışmanız­ı sağlar.

Agilent Vaya patentli ”spatially offset Raman spectrosco­py (SORS)” tekniğini geleneksel raman spektrosko­pi tekniği ile buluşturar­ak maksimum seviyede hammadde/kap uyumluluğu sunmaktadı­r.

Agilent Vaya hızlı, ilaç regülasyon­larına uyumlu, metot geliştirme süreci pratik ve basit kullanımı sayesinde kullanıcın­ın tecrübesin­e ve uzun eğitim sürecine ihtiyaç duyulmayac­aktır.”

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye