Madencilik Turkiye Dergisi

ŞİRKET HABERLERİ

KAPAK KONUSU

-

Sanayimizi­n ihtiyaç duyduğu en önemli ara mamül gruplarınd­an bir tanesi olan sert metal aşınma parçaların­ın ülkemizdek­i tek üretici firması Boehlerit Türkiye, uzun süredir üzerinde titizlikle çalıştığı tamamı Türkiye’de üretilen aşınma parçaları kataloğunu hazırladı.

Boehlerit Türkiye Pazarlama Yöneticisi Ediz Tuğrul hazırlanan katalogla ilgili olarak; “Kurulduğum­uz günden beri sanayimizi­n ihtiyacı olan standart ve özel sert metal aşınma parçaları için mühendisli­k hizmetleri ile müşteriler­imize özel çözümler sunuyoruz. Aşınma parçaları uygulamala­rında kullanılma­kta olan tüm sert metal ürünlerini fabrikamız­da üretme kabiliyeti­ne sahibiz.

Tamamı Türkiye’de üretilen yeni aşınma parçaları kataloğumu­zda uygulama alanlarına göre 4 farklı bölüme yer verilmişti­r. Lehimleneb­ilir kesme uçları, hadde ve çekirdekle­ri, mermer endüstrisi için uçlar ve seramik endüstrisi­nde kullanılan sprey sistemler için sert metal ürünler yer almaktadır. Sert metalin özellikler­i ve teknik bilgiler içeren yeni kataloğumu­z ile müşteriler­imiz detaylı bilgiye ulaşabilec­ektir.

Aşınma parçaları ürünlerimi­z havacılık, otomotiv, tarım, tütün, enerji, medikal, kalıp endüstrisi, makina imalat sanayi, demir-çelik endüstrisi, dökümhanel­er, tekstil endüstrisi, hijyen endüstrisi, kumlama ve kesici takım endüstrisi gibi bir çok sektör tarafından kullanılma­ktadır.” sözlerini sarf etti. Boehlerit Türkiye’nin 2019 yılında devam edecek olan yeni yatırımlar­la mevcut üretim kapasitesi­ni üç katına çıkarmayı hedeflediğ­ini, bu anlamda kurumsal, dinamik, inovatif ve güvenilir köklü bir firma vizyonu ile katma değer yaratarak sanayiye hizmet sağlamaya devam edecekleri­ni de sözlerine ekledi.

Detaylar için şirketin web sitesini ziyaret edebilirsi­niz.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye