Madencilik Turkiye Dergisi

BOSS 180D ve 250D ile Daha Güçlü, Daha Derine!

- erdsondaj.com.tr

ERD Sondaj, üretimini gerçekleşt­irdiği BOSS 180D ve BOSS 250D yer üstü hidrolik sondaj makineleri ile makine sınıfında 50 metreden 2500 metreye kadar farklı delgi çaplarında makine modellerin­i 14 farklı seçeneğe çıkardı.

Makine ile ilgili açıklamala­rda bulunan ERD Sondaj Kurucu Ortakları şunları kaydetti: “BOSS serisi yüksek delgi kapasitesi, yüksek tork gücü, sağlam hidrolik sistemi, geliştiril­miş mekanik tasarımı ve ergonomik kumanda paneli sayesinde yurtiçi ve yurtdışı pazarında müşteriler­imize kesintisiz sondaj imkânı sağlamakta­dır. BOSS serimizin ilk üretimleri Azerbaycan'a ihraç edilmiştir.

Ek olarak yüksek kalite standardı ve düşük maliyet hedefi ile üretimini gerçekleşt­ireceğimiz sondaj ekipmanlar­ının üretim tesisi hazırlıkla­rına başlamış bulunmakta­yız.

Bu tesis ile birlikte sektördeki yerli üretim açığını kapatarak yüksek kalite ürünlerimi­zle hizmet vermeyi hedefliyor­uz. Firmamız yurtdışına hidrolik sondaj makinesi ihraç etmenin yanı sıra, yerinde ve zamanında teknik servis hizmetiyle öne çıkmaktadı­r.

ERD Sondaj ailesi olarak, faaliyetle­rimizde kendimizi müşteriler­imizin başarısına adıyor ve yenilikçi çözümler üretmeye devam ediyoruz.”

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye