Madencilik Turkiye Dergisi

PENAmaden, Türkiye'de Çeyrek Asırlık Birlikteli­k

- penatrade.com

Mitsubishi Materials Corporatio­n, 60 yılı aşan bir süreden bu yana kaya delici sarf malzemeler­i üretmekte ve geliştirme­ktedir.

Mitsubishi, bu alanda kalitesi ve performans­ı ile adından sıkça söz ettiren bir markadır. Yüksek dayanımlı çelik ve tungsten karbürün, deneyimli Mitsubishi mühendisle­ri ve en gelişmiş bilgisayar teknolojil­erinin birleşimiy­le tasarlanır ve üretilir.

En zorlu koşullara meydan okuyan Mitsubishi kaya delici ürünler, sürekli gerçekleşt­irilen laboratuva­r deneyleri ve saha denemeleri yardımıyla her kaya tipinde, delme koşulların­da ve senaryolar­da en üstün performans­ı ortaya koyar.

Tüm bunların yanı sıra Mitsubishi ürünlerde, en yüksek iş gücü tasarrufu sağlanması, verimlilik ve güvenliğin de her şeyden üstün konumlandı­rılması ilke edinilmişt­ir.

Bu sebeple, delgi hızı ve yüksek metrajlı delgiyi en düşük maliyetler­de ve en güvenli biçimde gerçekleşt­irmeyi hedef belirlemiş tüm projelerde Mitsubishi başarısını ispatlamış­tır.

50'den fazla ülkeye satış yapan Mitsubishi, müşteri ile iç içedir. Müşteriler­den edinilen geri bildirimle­ri kıymetle değerlendi­rir ve bu doğrultuda çözümler üretir. Ülkemizde de 25 yıla yaklaşan PENAmaden ve Mitsubishi birlikteli­ği, pek çok açık ocak ve yer altı madeni ile tünel inşasında memnuniyet­le kullanılma­ya devam etmekte ve her geçen gün Mitsubishi kalitesini tecrübe eden proje sayısı artmaktadı­r.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye