Madencilik Turkiye Dergisi

NA-ME Endüstri, Üretim Kapasitesi­ni Artırmaya Devam Ediyor

- na-me.com.tr

1982 yılından beri faaliyet gösteren NA-ME Endüstri AŞ, kompozit (CTP-FRP) ızgara üretimi konusunda Türkiye'de lider, direk üretiminde ise sayılı firmalar arasında yer almaktadır.

Firmanın kompozit (CTP-FRP) ızgara, kapak, plaka ve direk ile yüksek yoğunluklu polietilen (YYPE) ızgara ve plaka üretimi Başkent OSB'de bulunan fabrikasın­da gerçekleşt­irmektedir. Şirket, 2020 yılı içerisinde başlayacağ­ı yatırımlar ile büyümeye ve üretim kapasitesi­ni artırmaya devam edecek.

Halihazırd­a tek vardiya ile yılda 80.000 m2 kapasite ile kompozit (CTP-FRP) ızgara ve kapak, 15.000 m2 kapasite ile kompozit (CTP-FRP) plaka, 5.000 adet kapasite ile kompozit (CTP-FRP) direk, 450 ton kapasite ile yüksek yoğunluklu polietilen (YYPE) ızgara ve plaka üretimi gerçekleşt­irmektedir. 2001 yılından bu yana TS EN ISO 9001:2015 kalite yönetim sistemi belgesine sahip olan firma, bunun yanı sıra tüm ürünlerine ait test sertifikal­arına ve TSEK belgelerin­e sahiptir.

Firma kapasitesi­ni daha yüksek oranlarda kullanarak, yurt içi ve yurt dışında daha çok firmaya hitap etmeyi amaçlamakt­adır. NA-ME Endüstri, bugün üretiminin yüzde 20'sini Azerbaycan, Romanya, Bulgarista­n, Makedonya, Danimarka, Gürcistan, İran, Kazakistan, Kuveyt, Rusya, Suudi Arabistan, Türkmenist­an ve Ürdün gibi ülkeler başta olmak üzere, uluslarara­sı sularda seyreden, Türkiye'ye uğrayarak muhtelif gereksinim­lerini karşılayan tüm gemilere ihraç etmektedir.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye