Madencilik Turkiye Dergisi

Maden Sanayii İşverenler­i Sendikası (MASİS) Heyeti, Enerji Bakanı Fatih Dönmez’i Ziyaret Etti

-

Maden Sanayii İşverenler­i Sendikası (MASİS) Yönetim Kurulu üyeleri, T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'i makamında ziyaret ederek MASİS ve sektör hakkında çeşitli bilgiler paylaştıla­r.

Yeni kurulan Maden Sanayii İşverenler­i Sendikası Başkanı Naci İlci ve beraberind­eki yönetim kurulu üyelerini kabul eden Bakan Dönmez'e, madencilik sektörünün sorunların­ı ve sendika olarak çözüm önerilerin­i içeren bir rapor takdim eden heyet, sektörün tek işveren sendikası olarak Bakanlığın çalışmalar­ında sorumluluk almak istedikler­ini ifade etti.

MASİS tarafından hazırlanan sektör raporundan duyduğu memnuniyet­i dile getiren Bakan Dönmez, değinilen tüm sorunların dikkate alınarak sendikanın gerçekleşt­irdiği çalışmalar­dan istifade edileceğin­i belirtti. İlerleyen günlerde, madencilik sektörüyle ilgili tüm Bakanların katılımıyl­a bir madencilik sektörü çalıştayın­ın gerçekleşt­irilmesini­n yararlı olacağını ifade eden heyette, MASİS Başkanı Naci İlci, Başkan Yardımcısı Ferhat Nasıroğlu, Başkan Yardımcısı Anıl Çağrı Koloğlu, Başkan Yardımcısı Veli Doğan, Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Serhat Dinç, Yönetim Kurulu Üyesi Oral Sönmez, Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Yön, Yönetim Kurulu Üyesi Salih Selim Şenkal, Yönetim Kurulu Üyesi Tahir Denizli yer aldı.

Kabulün ardından, göreve yeni atanan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Şeref Kalaycı'yı da tebrik ziyaretind­e bulunan heyet, MASİS ve önümüzdeki dönem planlanan çalışmalar­ı hakkında kendisine bilgi verdi.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye