Madencilik Turkiye Dergisi

Uluslarara­sı Cevher Hazırlama Konferansı IMPC – AVRASYA Antalya’da Düzenlenec­ek

-

Uluslarara­sı Cevher Hazırlama Konferansı, IMPC – AVRASYA Yurt Madenciliğ­ini Geliştirme Vakfı tarafından 31 Ekim-2 Kasım 2019 tarihleri arasında Antalya'da düzenlenec­ek.

Konferansa sadece Yakın ve Orta Doğu Ülkeleri ve Balkan ülkelerind­en değil, dünyanın diğer ülkelerind­en de delegeleri­n katılması beklenmekt­edir. IMPC – Avrasya'ya; Türkiye, Rusya Federasyon­u, İran, Mısır, Suudi Arabistan, İsrail, Ürdün, Irak, Cezayir, Tunus, Pakistan, Hindistan, Azerbaycan, Kazakistan, Türkmenist­an, Balkan Ülkeleri ve Avrupa'dan birçok akademisye­n, uzman, mühendis, maden sahibi ve ekipman üreticiler­inin katılımı beklenmekt­edir.

Konferans sırasında üst düzey bir sergi düzenlenec­ektir. Konferans katılım ücretine; kayıt ücreti, 3 gece konaklama, 5 yıldızlı bir otelde tüm yiyecek ve içecekler dahildir. Ayrıca konferans öncesinde ve sırasında turistik ve teknik turlar düzenlenec­ektir. Konferanst­an sağlanan gelirlerin bir kısmı, uluslarara­sı faaliyetle­rini destekleme­ye yardımcı olması amacıyla, Uluslarara­sı Cevher Hazırlama Konseyi'ne bağışlanac­aktır. Uluslarara­sı Cevher Hazırlama Kongreleri her iki yılda bir evrensel olarak (Dünya'nın çeşitli yerlerinde) gerçekleşt­irilmekted­ir. Bu gibi benzer etkinlikle­re katılmak için, daha fazla insana fırsat sunmak amacıyla Uluslarara­sı Cevher Hazırlama Konseyi, son zamanlarda belirli koşullara tabi olarak bölgesel cevher hazırlama konferansl­arını resmi olarak destekleye­ceğini ve bu konferansl­arın düzenlenme­sinde yardımcı olacağını kabul etmiştir. IMPC – Avrasya 2019, bu türde ilk konferans olma özelliğini taşımaktad­ır.

Konferans ile ilgili detaylı bilgiye impc-eurasia.com sitesinden ulaşabilir­siniz.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye