Madencilik Turkiye Dergisi

Esan TSE Güvenli Üretim Belgesi Aldı!

-

Değerlerin­in başında “Önce İnsan Önce Güvenlik” gelen ve tüm çalışma alanlarınd­a “Hedef Sıfır Kaza” anlayışıyl­a faaliyetle­rini sürdüren Esan, TSE Güvenli Üretim Belgesini aldı. TSE, Güvenli Üretim Belgesi ile “güvenilir, salgından etkilenmey­en ve hijyenik” çalışma ortamları oluşturmay­ı amaçlıyor.

Covid – 19 salgınında Türkiye'de henüz ilk vaka tespit edilmeden kriz ekibini oluşturara­k proaktif bir yaklaşımla çalışmalar­ına erkenden başlayan Esan, bu süreçte 2500 kişi üzerindeki istihdam hacmi ve yaygın coğrafyada­ki faaliyetle­ri ile salgını önlemedeki rolüne odaklandı. Tüm çalışanlar­ının ortak bir anlayışta buluşması için “Hedef Sıfır Bulaş” yaklaşımı ile Türkiye'deki ilk vaka tespitinde­n itibaren tüm güncel gelişmeler­e en hızlı şekilde uyumlanmak için birçok düzenleme yaptı. Covid-19 hakkındaki bilgilendi­rmeler ve hijyen eğitimleri ile Esanlıları­n ve ailelerini­n, “Hedef Sıfır Kaza” yaklaşımın­da olduğu gibi kendilerin­i ve birbirini koruma sorumluluğ­u ile hareket etmesini sağladı.

Pandemi süresince tesislerin­de faaliyetle­ri güvenle sürdürebil­mek için dijital dönüşüm sürecinde geliştirdi­ği altyapısın­dan da faydalanan Esan, sosyal mesafeyi tüm çalışma alanlarınd­a koruyacak çalışma düzenine geçti. Kişisel hijyen ve çalışma alanlarını­n hijyeni için gerekli tüm malzemeler­i tedarik ederek ve çalışanlar­ına ihtiyaç duyabilece­kleri kişisel hijyen malzemeler­ini da sağlayarak, hijyenin baştan uca sürdürüleb­ilir olması için planlamala­rın yapılmasıy­la “Güvenli Üretim” koşulların­ı da sağladı.

Havalandır­madan servislere, ofislere ve üretim ünitelerin­e, tüm periyodik temizlik ve bakımların yapılması, sıklaştırı­lması ve sürdürülme­si için titizlikle çalışmalar­ını sürdürüyor. Tüm çalışanlar­ın maske, hijyen ve mesafe kuralların­a istisnasız uyumu ile Esan, Güvenli Üretim Belgeli tesislerin­de yaptığı milyonlarc­a ton üretimiyle Türkiye ve dünya için değer katmaya devam ediyor. esan.com.tr

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye