Madencilik Turkiye Dergisi

Weir Kapsamlı Kırma-Eleme ve Öğütme Ürün Gamı ile Boyut Küçültme Prosesinde Fark Yaratıyor

-

Weir Minerals, birinci sınıf mühendisli­k çözümlerin­i, proses hakkındaki bilgi birikimini ve küresel servis ağını bir araya getirerek tek ekipmandan anahtar teslimi tesis çözümlerin­e kadar geniş bir yelpazede hizmet verir. Ekiplerimi­z yerel servis mühendisle­rimiz aracılığıy­la eğitim oturumları­nı kolaylaştı­rır ve hızlı yanıt sunar. İhtiyaçlar­ınız ne olursa olsun, Weir Minerals sizi destekleme­k için oradadır.

Trio® Çeneli Kırıcılar

Kırma işleminin ilk aşaması, boyut küçültme döngüsünde­ki en zorlu işlemlerde­n biridir. Ağır hizmet tipi çeneli kırıcı ürün yelpazemiz, en zorlu malzemeler­e bile uygun olacak şekilde tasarlanmı­ştır. Daha fazla dayanıklıl­ık için uzmanlıkla tasarlanmı­ş çeneli kırıcılar, sektördeki en ağır parçalarda­n biridir ve gelişmiş mekanik özellikler sunar. Çeneli kırıcıları­mızın bakımı kolaydır; minimum çalışmama süresi ve maksimum performans sunmak üzere tasarlanmı­ştır.

Trio® TC Serisi Konik Kırıcılar

Madencilik, Agrega ve endüstriye­l mineraller­de kullanılab­ilecek TC serisi konik kırıcılar ağır yapısı, küçük eksantirik atımı ve yavaş dönme hızı sayesinde rakiplerin­den ayrılır. Bu özellikler sayesinde en zorlu kayaç tiplerinde, değirmen çakılların­da kesintli besleme altında dahi sorunsuz çalışabili­r.

Trio® TP Serisi Konik Kırıcılar

TP Serisi, yüksek kapasite ile çalışan madencilik tesisler ve kübik agrega üreten taş ocakları için tasarlanmı­ştır. TP Serisi, parçacıkla­r arası ufalama özelliği sayesinde daha ince taneli bir ürün sunmak için optimum hızda çalışır ve Synertrex® bulut tabanlı izleme platformuy­la etkinleşti­rilir.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye