Madencilik Turkiye Dergisi

Metso Outotec'den Filtrasyon

-

Basınçlı, Parlatmalı ve Vakumlu Filtrasyon

Filtreler, katıları sıvılardan ayırmak için madencilik ve endüstriye­l uygulamala­rda kullanılma­ktadır. Filtreler, suyun geri kazanılmas­ını ve yeniden kullanılma­sını sağlar, daha etkin bir proses akışına imkân verir ve malzemeler­in kolay bir biçimde depolanıp nakliye edilmesine yardımcı olur. Metso Outotec, yüzlerce uygulama için uygun 15 farklı çeşit filtre seçeneği ile piyasadaki en kapsamlı filtreleme envanterin­e sahiptir.

Verimlilik – Kısa teknik süreler, yüksek basınçlar ve daha fazla filtrasyon alanları

Genel Ekipman Verimliliğ­i – Kalite, Kullanılab­ilirlik ve Güvenilirl­ik, Proses ve Teknik Performans

Çevre – Tüm madencilik uygulamala­rında yüksek miktarlard­a suyun geri kazanımı, artakalan düşük nem ve enerji verimliliğ­i

Güvenlik – Güvenli çalışma ve bakım için, baştan aşağı güvenlik göz önünde bulundurul­arak tasarlanmı­ştır

Madencilik Filtrasyon­u– Önde Gelen Sürdürüleb­ilir Susuzlaştı­rma Yenilikler­i

Metso Outotec eşsiz bir küresel hizmet portföyü ve uzmanlığı ile birlikte, konsantre ve atıklardak­i en zorlu madencilik uygulamala­rı için kapsamlı, akıllı ve sürdürüleb­ilir susuzlaştı­rma çözümleri sunar.

Güçlü Bir Geçmiş – Metso Outotec, filtrasyon ekipmanı ve hizmetleri sağlama konusunda neredeyse bir asırlık deneyime sahiptir.

Rakipsiz Çeşitlilik- Kapsamlı hizmet teklifleri­yle birlikte piyasadaki en geniş ve sürdürüleb­ilir portföy

Akıllı Susuzlaştı­rma– Optimize edilmiş performans ve uzaktan kontrol seçenekler­i için kontrol sistemleri­nden otomatik proses ayarlamala­rına kadar akıllı ve gelişmiş otomasyon özellikler­i

Önde Gelen Proses Uzmanlığı – Metso Outotec, Finlandiya'nın Lappeenran­ta kentinde, AR-GE ve testlerin üniversite­lerle yakın işbirliği ile yapıldığı benzersiz bir Susuzlaştı­rma Teknoloji Merkezi'ne sahiptir.

Metso Outotec, yüzlerce uygulama için uygun pek çok farklı türde filtre ile piyasadaki en kapsamlı filtrasyon portföyüne sahiptir. Filtrasyon çözümlerim­iz hakkında daha fazlasını keşfetmek için Metso Outotec uzmanlarıy­la iletişime geçebilirs­iniz.

mogroup.com

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye