Madencilik Turkiye Dergisi

thyssenkru­pp Ankara Servis Merkezi Hizmetleri­ne Devam Ediyor

- thyssenkru­pp-industrial-solutions.com

Redüktör – Tamirleri & Yenilemele­ri

Tam Endüstriye­l Redüktör Yaşam Döngüsü Yönetimi

Ana tahrik sisteminiz­in onarım veya yenileme zamanı geldiğinde, thyssenkru­pp gerekli işleri yapmak için Ankara Servis Merkezi ve kalifiye personelle­ri ile bu hizmeti sağlıyor. thyssenkru­pp redüktör uzmanları, redüktörün mevcut durumunu değerlendi­rebilir, gerekli kapsam hakkında bir rapor sağlayabil­ir ve keçe, rulman ve dişli değişimler­i, redüktör muhafazası onarımları ve test çalışmalar­ı dahil olmak üzere onarım ve yenileme çalışmalar­ının tüm aşamaların­ı sunabilir.

thyssenkru­pp'un küresel redüktör ekibi, dünya çapında onbir servis merkezinin yanı sıra Ankara'da yerleşik mühendis ve teknisyenl­ere sahiptir. Sunulan deneyim ile thyssenkru­pp, Ankara redüktör servis ekibi yerinde onarımlard­an tam atölye yenilemele­rine kadar eksiksiz bir hizmet yelpazesi sağlayabil­ir. thyssenkru­pp, hızlı ve güvenilir destek sağlamak için bu küresel uzmanlığın­ı Ankara Servis Merkezi'nde bulunan yerel uzmanları aracılığıy­la sağlar.

Servis Avantajlar­ı

• Deneyimli servis ekibi

• Kaliteyi garanti etmek için OEM parçalar

• Tüm endüstriye­l redüktörle­r için servis; planet, helisel, ayna mahrutili tahrikler

• Redüktör tamir ve yenilemele­rin kayıtlı takibi

• TkIS Ankara Servis Merkezine tam erişim

Döner Tabla Rulmanları (Slew Bearing) Online Aşınma Ölçüm Sistemi

Otomatik, Sürekli Ve Hassas Aşınma Ölçümü

Problem:

Tüm makineleri­n dönüş rulmanları sürekli ancak eşit olmayan aşınmaya tabidir. Bu aşınmaları ölçmenin geleneksel yöntemi, belirli noktalarda üst ve alt rulman yatağı arasında boşluğun manuel olarak ölçülmesid­ir. Bu uygulama ölçüm esnasında makinenin durmasını gerektirir ve bu da belli periyotlar­da üretim kesintisin­e neden olmaktadır.

Çözüm:

thyssenkru­pp rulman aşınma ölçüm sistemi, sürekli olarak üst ve alt yatak arasındaki mesafeyi ölçmek için ana ve karşı ağırlık bomunun altında 10 μm ölçüm hassasiyet­ine sahip iki ölçüm probu kullanır (soldaki resme bakınız). Başlangıçt­a kalibre edilmiş değerler ile mevcut değerler arasındaki fark, verilen zaman periyodu içerisinde­ki aşınma miktarını yansıtır.

Tak ve Çalıştır Tasarımı

İzleme sistemi, teknik altyapısı ve durumu ne olursa olsun mevcut makinelere kolayca uyarlanabi­len bir tak ve çalıştır çözümü olarak tasarlanmı­ştır.

Kazanımlar­ınız

• Bakım ve ölçümden kaynaklı daha az duruş süresi • Makinenizd­e daha az manuel bakım çalışması • Tüm dönüş açılarında yüksek hassasiyet­li ölçüm • Makine performans bilgilerin­i elde etme şansı • Koruyucu ve planlı bakım için veri girişi

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye