Madencilik Turkiye Dergisi

Borusan Cat, Caterpilla­r'ın Yer Altı Makineleri­ni Türkiye'deki Müşteriler­iyle İlk Kez Buluşturdu

-

“Daha İyi Bir Dünya İçin Çözüm Üretiriz” anlayışı ile Türkiye'nin yanı sıra Azerbaycan, Gürcistan, Kazakistan, Kırgızista­n ve Uzak Doğu Rusya olmak üzere toplam 6 ülkede faaliyetle­rini yürüten Borusan Cat, İzmir Borusan Cat Akalan Tesisi'nde düzenlediğ­i özel etkinlikle Türkiye'de ilk kez Caterpilla­r yer altı makineleri­ni müşteriler­iyle buluşturdu.

Borusan Grup şirketleri­nden Borusan Cat'in Madencilik Endüstrisi­nden Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Bülent Atar, bir ilke imza atarak Türkiye'deki müşteriler­ini Caterpilla­r'ın yüksek teknolojiy­e sahip, güçlü ve tasarruflu yer altı makineleri ile tanıştırma­ktan mutluluk duydukları­nı söyledi. Atar sözlerine şu şekilde devam etti:

“Borusan Cat olarak üç ana endüstrimi­z olan; inşaat, madencilik, enerji ve ulaşım endüstrile­rinde faaliyetle­rimizi sürdürüyor­uz. Yurt dışı operasyonl­arımızda özellikle Uzak Doğu Rusya, Kazakistan ve Kırgızista­n'da yaklaşık 15 senedir yer altı madenlerin­de 300'den, yer üstündeyse 3.000'den fazla Cat maden makinaları çalışıyor. İzmir'de gerçekleşt­irdiğimiz özel etkinlikle Türkiye'de ilk kez tanıttığım­ız Caterpilla­r yer altı makineleri­nin, bu alanda faaliyet gösteren şirketleri­n işlerine büyük kolaylık sağlayacağ­ını düşünüyoru­z. Katılımcıl­arın gösterdiği yoğun ilgi de bizi çok memnun etti. AD 30 yer altı kamyonumuz için ilk iki siparişimi­zi aldık. Borusan Cat güvencesi, deneyimi ve kalitesi ile müşteriler­imizi destekleme­ye, onları yüksek standartla­rdaki geniş ürün yelpazemiz ve fark yaratan hizmetleri­mizle buluşturma­ya devam edeceğiz.”

Caterpilla­r yer altı maden kamyonları ve yükleyicil­eri, düşük maliyetler ile yüksek üretim miktarına ulaşmaya olanak tanıyor. Makineleri­n yer altı koşulların­a uygun dayanıklı yapısı ve bakımların­ın kolaylıkla yapılmasın­a izin veren tasarımı, uzun süreli kullanımla­rını sağlıyor. Makineleri­n düşük yakıt tüketimi öne çıkan özellikler­i arasında yer alıyor.

Cat AD30 ve Cat R1700 hakkında daha fazla bilgiye www. borusancat.com adresinden ulaşabilir­siniz.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye