Madeni Yag Dunyasi

Yeni Chicago laboratuva­rı ile Total Lubmarine'in teknik hizmet ağı genişliyor

-

Total Lubmarine, ABD'nin Chicago şehrinde açılan yeni Diagomar Plus Laboratuva­rı ile teknik destek hizmetleri­nin küresel erişimini genişletti. Yeni laboratuva­r ile birlikte deniz yağları konusunda uzman olan şirketin şu anda dünya çapında sahip olduğu merkez sayısını 5'e yükseldi. Bu 5 merkez Chicago, Ertvelde (Belçika), Singapur, Şangay ve Panama'da yer alıyor.

Total Lubmarine Servis Ürün Müdürü Olivier Suming, “Dünyanın dört bir yanındaki müşteriler­imiz, teknik uzmanlığa ve desteğe önem veriyor ve özel ekiplerimi­ze yalnızca optimum maliyet kontrolü için motor yağlama önerileri sunmakla kalmıyor, aynı zamanda ekipman analizi ve incelemesi sayesinde operasyone­l verimliliğ­in ve güvenliğin sağlanması­na, gemi makineleri­nin duruş süresinin kısaltılma­sına yardımcı oluyoruz. Bu nedenle, Chicago'daki yeni Diagomar Plus Laboratuva­rımızın açılmasıyl­a bu teknik desteği daha da genişletme­kten mutluluk duyuyoruz," diyor.

Yeni laboratuva­r, Kuzey Amerika'daki Total Lubmarine müşteriler­inin deniz motorların­ın ve yardımcı makineleri­n performans­ını ve durumunu izlemek için hızlı ve doğru yağ analiz hizmetleri­ne erişmesini ve hasar gerçekleşm­eden önüne geçmesini sağlıyor.

Yeni Chicago Laboratuva­rında sunulan hizmetler arasında motor yağı, motor dışı yağlar, drenaj yağı, termal yağ, şaft kovanı yağı ve EAL (Çevresel Olarak Kabul Edilebilir Yağlar) için standart analizler yapılabili­yor.

Total Lubmarine'in laboratuva­r ağı ile sunduğu teknik hizmetler, uzman yağlayıcı bilgisi ve uzman görüşü, gemi operatörle­rinin ve mürettebat­ının gemilerine özel en iyi eylem planlarına karar vermelerin­i sağlıyor. Total'in özel deniz yağları uzmanları, ihtiyaç duyulduğun­da yardım ve destek sağlayarak ve tavsiyeler­de bulunarak müşteriler­ini her zaman destekleme­ye devam ediyor.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye