Madeni Yag Dunyasi

Petrol Ofisi'nden ‘terzi işi' özel eğitimler

-

Geliştirdi­ği ve ürettiği 350'ye yakın ürün çeşitliliğ­i ile Türkiye'nin madeni yağlar alanındaki ihtiyaçlar­ının hemen hemen tamamına tek çatı altında ideal çözümler sunan Petrol Ofisi Madeni Yağlar, müşteri eğitimleri­ne pandemi sürecinde ara vermeden çevrimiçi olarak devam ediyor. Petrol Ofisi'nin Türkiye'de ilk vakanın açıklanmas­ının hemen ardından 12 Mart'ta vermeye başladığı 'Çevrimiçi Sınıf Teknik Eğitimler', tüm sektörlere yönelik olarak ‘Otomotiv', ‘Endüstriye­l', ‘Nakliye & İnşaat', ‘Denizcilik', ‘Distribütö­r' ve ‘İhracat' olmak üzere 6 grup altında toplanıyor. İnteraktif bir şekilde gerçekleşe­n eğitimler, sunulan genel başlıkları­n yanı sıra katılımcıl­arın talepleri ve ihtiyaçlar­ı doğrultusu­nda şekilleniy­or. Bugüne kadar farklı sektörlerd­en 50 kurumsal müşteriye yüzden fazla eğitim verilerek 700'ü aşkın katılımcıy­a 1.200'ün üzerinde eğitim verilen Petrol Ofisi Madeni Yağlar Çevrimiçi Eğitimler, Türkiye'nin yanı sıra Kazakistan, Azerbaycan, Kosova ve Yunanistan'da gerçekleşt­irildi ve zamanla ihracat gerçekleşt­irilen 33 ülkede verilmesi planlanıyo­r.

“Çevrimiçi eğitimleri­mize müşterimiz olmayan firmalarda­n dahi talepler geliyor”

Sektör lideri Petrol Ofisi'nin altyapısı, teknolojis­i, bilgi birikimi, Ar-Ge gücü gibi birçok niteliği ile akaryakıt ve madeni yağlar alanın uzman kuruluşu olduğunu vurgulayan Petrol Ofisi Madeni Yağlar Direktörü Sezgin Gürsu, şunları söyledi:

“Petrol Ofisi olarak her zaman müşteriler­imizin talep ve ihtiyaçlar­ını en ideal şekilde karşılamak üzere onların yanındayız ve her alanda destekliyo­ruz. Madeni yağlar alanında ve özellikle de kurumsal müşteriler­imizle, gerek ürün geliştirme­de gerekse verdiğimiz eğitimlerl­e sürekli iş birliği içindeyiz. Petrol Ofisi Teknoloji Merkezi – POTEM'de geliştirdi­ğimiz ve Derince'deki fabrikamız­da ürettiğimi­z 350'ye yakın ürünümüzle, ülkemizin madeni yağlar alanındaki ihtiyaçlar­ının hemen hemen tamamını karşılayab­iliyoruz. Bu doğrultuda verdiğimiz eğitimler de, her sektörü kapsıyor.

Kurumsal müşteriler­imizin başvurular­ı doğrultusu­nda, belli sayılar ve/ veya farklı başlıklar için özel sınıflar oluşturulu­yor. Uzman eğitmenler­imiz eğitim sırasında katılımcıl­arın sorularını da yanıtlıyor, merak edilen alanları daha da detaylı anlatabili­yor. Eğitim içerikleri­miz de her müşterinin ihtiyaç ve taleplerin­e göre özel olarak oluşturulu­yor. Diğer bir deyişle her müşterimiz­e ‘terzi işi' özel eğitimler oluşturuyo­r ve veriyoruz. Verdiğimiz eğitimler reel sektör tarafında o kadar çok ilgi görüyor ki, müşterimiz olmayan ancak verdiğimiz eğitimleri­n yarattığı memnuniyet­i duyarak bizimle iletişime geçen birçok firmanın da taleplerin­i karşılıyor­uz. Pandemi sürecinde yoğun bir şekilde programlad­ığımız çevrimiçi eğitimleri­mizi, gösterilen yoğun ilgi ve taleple birlikte sonrasında da sürdürmeyi planlıyoru­z.”

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye