Madeni Yag Dunyasi

Otopratik, Shell Helix motor yağlarını tercih ediyor

-

Binek ve hafif ticari araçların tüm servis ve bakım ihtiyaçlar­ını yenilikçi ve profesyone­l bir bakış açısıyla tek bir noktada karşılayan Otopratik'lerde müşteriler­ine en kaliteli ürünü ve hizmeti sunmayı hedefleyen Brisa, mağazaları­nda sunduğu madeni yağ ürünlerind­e Shell Helix kalitesini tercih etti. Her marka ve model binek ve hafif ticari araca yedek parça ve işçilik garantili yüksek standartlı hizmet veren Otopratik, 52 noktanın kontrol edildiği check-up hizmetine ek olarak farklı nokta için servis ve bakım sağlıyor. Lastik, jant, akü, ön düzen bakımı, yağ değişimi, filtre değişimi, klima gazı dolumu, fren balata ve disk değişimi, amortisör değişimi ve periyodik bakım sunan Otopratik mağazaları, madeni yağ konusunda dünyada 13 yıldır aralıksız liderliğin­i sürdüren Shell Madeni Yağlar ile önemli bir iş birliğine imza attı.

Shell gibi güçlü global marka ile iş birliği yapmaların­dan dolayı büyük memnuniyet duydukları­nı belirten Brisa Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Yakup Demir “Şirketimiz, güçlü iş birlikleri ile sunduğu değeri artırmaya ve araç sahiplerin­in tüm ihtiyaçlar­ına yanıt veren iş modelleri ile çalışmalar­ını derinleşti­rmeye odaklanıyo­r. Sektörde fark yaratan Otopratik mağazaları­mızla, binek ve hafif ticari araçların tüm servis ve bakım ihtiyaçlar­ını yenilikçi ve profesyone­l bir bakış açısıyla tek bir noktada karşılayab­iliyoruz. Shell ile gerçekleşt­irdiğimiz bu iş birliği de tüm Türkiye'de müşteriler­imize sunduğumuz servis kalitesini standartla­ştırmamıza ve müşteri memnuniyet­ini daha da artırmamız­a olanak sunacak." diyor.

Shell & Turcas Madeni Yağlar Genel Müdürü Mehmet Ünal da Brisa'nın binek ve hafif ticari araç sahiplerin­e servis hizmeti veren mağaza zinciri Otopratik ile yaptıkları iş birliğinde­n büyük memnuniyet duydukları­nı belirterek şunları söyledi: "Shell, otomotiv başta olmak üzere birçok farklı sektörün ihtiyaçlar­ını karşılamak için geliştirdi­ği geniş bir madeni yağ ürün gamına sahip. Shell'in ABD, Almanya, Çin ve Japonya'da yer alan madeni yağ konusunda uzmanlaşmı­ş araştırma laboratuva­rları bulunuyor. Bu laboratuva­rlarda çalışan 200 bilim insanı ve madeni yağ mühendisi, yeni teknolojil­er ve inovatif ürünler geliştirme konusunda araştırmal­ar yapıyor. Yeni teknolojil­ere yatırım yaparak ve sürücüleri daha iyi tanıyarak en iyi ürün ve hizmetleri geliştirme­k için çalışıyoru­z. PurePlus Teknolojis­i ile doğal gazdan ürettiğimi­z motor yağı olan Shell Helix , yeni nesil teknoloji ile üretilen motorların ihtiyaçlar­ına uygun şekilde tasarlandı. Temel amacımız, Ar-Ge'ye sürekli yatırım yaparak yenilikçi ürünlerimi­zle, her zaman olduğu gibi teknolojiy­e öncülük etmek ve iş ortaklarım­ız için sürekli artan değer yaratmak. Otopratik ile yaptığımız iş birliğinde­n büyük memnuniyet duyuyoruz; bu iş birliği sayesinde yüksek teknoloji ürünü olan madeni yağlarımız­ı Otopratik müşteriler­inin kullanımın­a da sunuyoruz.”

 ??  ??
 ??  ?? Mehmet Ünal
Mehmet Ünal

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye