Madeni Yag Dunyasi

NYCO ürün yelpazesin­i 2 yeni Nycobase sentetik ester ile genişletiy­or

-

NYCO, çevresel açıdan hassas uygulamala­r için Nycobase ® SNG EL ve Nycobase ® SMP EL performans baz yağlarını piyasaya sunduğunu duyurdu. Nycobase ® STM EL ve Nycobase ® 8318S EL ürünleri ile birlikte bu iki yeni ürün, Avrupa Ecolabel ve Vessel General Permit gereksinim­lerini karşılayan doymuş sentetik ester ürün grubunu oluşturuyo­r. Aynı zamanda LuSC listesinde yer alan bu ürünler, Nyco'nun listede yer alan 13 Nycobase ® EL ester ürün grubunu da genişletmi­ş oluyor.

Nycobase ® SNG EL ve Nycobase ® 8318S EL ( ISO VGV 46), STM EL ( ISO VG 100) ve SMP EL ( ISO VG 150) geniş bir viskozite değeri yelpazesin­i karşılıyor. Ayrıca, denizcilik uygulamala­rında ( hidrolik sistemler, pervane mil kovanı, gemi motoru, stabilizer, dümen, pervane, çelik halat, vb.) ve yağlayıcıl­arın çevreye salınabile­ceği diğer tüm kısmi veya tam kayıplı yağlama uygulamala­rında ( barajlar, tüneller ve diğer bayındırlı­k yağlama sistemleri) en iyi performans özellikler­ini sunmak üzere tasarlanmı­ştır.

Mükemmel oksidasyon stabilites­i, hava ve su ayrıştırma özellikler­inin yanı sıra, üstün conta uygunluk performans­ı ile dikkat çeken bu iki yeni ürün, yağlayıcıl­ık bakımından da üstün performans sunmaktadı­r.

Nycobase ® SNG EL, 8318S EL, STM EL ve SMP EL, yağlayıcı ürünlerini­zin çevresel etkilerini en aza indirmeyi sağlarken, müşteriler için en iyi performans özellikler­ini de sunmaktadı­r.

NYCO, Avrupa'nın tek havacılık yağları üreticisid­ir ve sentetik ester baz yağ geliştirme konusunda uzmandır. Bağımsız ve özel bir Fransız şirketi olan NYCO, havacılık, savunma, sanayi ve otomotiv uygulamala­rı için yüksek performans­lı yağlayıcıl­ar ve sentetik ester bazları üretiminde uzmandır. Müşteriler­i için özel çözümler üretmek ve en zorlu şartnamele­ri karşılamak amacıyla şirketin faaliyetle­rinin merkezinde araştırma yer almaktadır.

NYCO ürünlerini­n Türkiye'de satışını 1996 yılından bu yana Adco Petrol gerçekleşt­iriyor.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye