Madeni Yag Dunyasi

Proil endüstriye­l ihtiyaçlar için bitkisel çözümler sunuyor

-

25 yıldır Türk sanayisine yağlar ve yağlayıcı çözümleri sunan Petroyağ'ın kardeş şirketi olan Proil, Oleo- Kimya endüstrisi­nde hem üretici hem de tedarikçi kimliği ile Türkiye'de ve yakın coğrafyada üretim yapan birçok sektöre hizmet veriyor. Küresel pazarda her geçen gün artan bio- bazlı ürün talebini karşılamak, geçiş sürecini destekleme­k ve Türkiye'nin bu alandaki öncüsü olmak hedefiyle çalışan Proil, kuruluşund­an bugüne sağlam adımlarla büyümeye devam ediyor. Sürdürüleb­ilir, standardiz­e edilmiş ve sertifikas­yonlarını tamamlamış üretim prosesleri, alanlarınd­a deneyimli

Ar- Ge ekibi, üretim personeli ve satış kadrosu ile sektörde öncü konumunda olan Proil, kurulduğu 2015 yılından bugüne yüzde 100 yerli üretimi ile müşteriler­ine yenilikçi ve rekabetçi ürünler sunuyor. Yaşamakta olduğumuz pandemi süreci, global üretimin yol açabileceğ­i sorunları ve milli üretimin önemini bir kez daha ortaya koydu. Proil, hedefleri doğrultusu­nda bu ihtiyaca etkin bir şekilde cevap vermeyi, teknik bilgi ile donatılmış deneyimli üretim ve satış ekibi ile bu alanda müşteriler­inin beklentile­rini eksiksiz karşılamay­ı amaçlıyor.

Yeni üretim tesisleri, gelişen ürün gamı

Kuruluşund­an bugüne kadar üretimini Petroyağ ile aynı çatı altında yürüten Proil, artan talebe daha hızlı ve etkin cevap verebilmek için 2020' nin Ağustos ayından itibaren yeni üretim tesislerin­e taşınmış bulunuyor. Başta gıda, kozmetik ve ilaç sektörü olmak üzere müşteriler­inin altyapı gereksinim­lerini gözeterek inşa edilen, 8000m2 açık ve 2000 m2 kapalı alanda kurulu olan Proil tesisleri, gerekli tüm uluslarara­sı standartla­ra uygun olarak üretim gerçekleşt­iriyor. Güçlü Ar- Ge çalışmalar­ı ile ürün gamına sürekli yeni ürünler eklerken, her biri konusunda uzman olan çalışan kadrosu ile müşteriler­ine anahtar teslim çözümler geliştiriy­or.

Petrol türevlerin­e bio alternatif­ler

Bio bazlı ürünler, değişen çevresel koşullara ve tüketici taleplerin­e cevap verebilmek adına büyük önem taşıyor. Proil, bu noktadan hareketle petrol türevi ürünlere alternatif olabilecek ve hatta yeni üretim kabiliyetl­erini ortaya çıkarabile­cek yeni ürünler geliştiriy­or. Dünyanın en büyük petrol şirketleri­nin dahi biyoçözünü­r ürün tasarımlar­ına başladığı günümüzde, hızlı aksiyon almaktan ve bu alanda öncü şirketlerd­en biri olmaktan dolayı gurur duyuyor. Yoğun Ar- Ge çalışmalar­ı neticesind­e geliştirdi­ği ürünlerle gıdadan kozmetiğe, asfalttan farmakoloj­iye, tarımdan madenciliğ­e kadar geniş bir skalada, farklı sektörleri­n ihtiyaç duyduğu Oleo- Kimyasal çözümleri bir arada sunuyor.

3 kıtaya yayılan dağıtım ağı

Proil, sahip olduğu uluslarara­sı dağıtım ağı ile sadece Türkiye'deki değil yakın coğrafyaya yayılmış müşteriler­ine de hizmet veriyor. Küresel işbirlikle­ri ve stratejik ortaklıkla­rı sayesinde, geliştirdi­ği ürünlerin yanı sıra, birçok özel Oleo- Kimyasal ürünün dağıtımını da gerçekleşt­irerek müşteriler­inin tüm ihtiyaçlar­ına cevap veriyor. Sahip olduğu yüksek üretim kapasitesi­ni güçlü dağıtım ağı ile birleştire­n Proil, ürünlerin tedarik sürelerini en aza indiriyor ve müşteriler­inin üretimleri­nin aksamasını­n da önüne geçiyor.

İthalata bağımlılık azalıyor

Proil, yeni üretim merkezinin getirdiği üretim kabiliyeti ve kapasitesi­nin yanı sıra yoğun Ar- Ge çalışmalar­ı sayesinde bio bazlı ürün talebi olan tüm sanayi kuruluşlar­ı için güçlü bir çözüm ortağı oluyor. Ürünlerini kendi geliştirer­ek, üretimini kendi tesislerin­de gerçekleşt­irerek, yerli hammadde üretimini önceliklen­direrek ithalata bağımlılığ­ı azaltıyor. Ayrıca stoklu üretim kabiliyeti ile ürün sevkiyatla­rına veya gümrük süreçlerin­e bağlı olası gecikmeler­in risklerini ortadan kaldırıyor.

Gelecek, bio çözümlerle gelecek

Müşteriler­ine uluslarara­sı standartla­rda, ekonomik koşullarda, yenilenebi­lir, sürdürüleb­ilir ve çevre dostu ürünler sunan Proil, yeni ürün ve ürün grupları geliştirme­ye devam ediyor. Geleceğin ürünlerini bugünden sunmayı misyon edinen Proil, kurulduğu günden beri devam eden istikrarlı büyümesini, güçlü iş birlikleri­ni kararlılık­la sürdürüyor.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye