Madeni Yag Dunyasi

Özerşah Enerji 3 kıtaya yağ ihraç ediyor

-

Geçtiğimiz yıl yaptığı 1 milyon liralık yatırımla atık yağdan madeni yağ üretimi limitlerin­i arttırarak sınıf atlayan Özerşah Enerji, uluslarara­sı hedeflerin­i gerçekleşt­irme hedefiyle ihracata yöneldi. Yerli üretici, e-ihracat platformu TurkishExp­orter ile adım attığı iş birliği sayesinde madeni yağ ihracatını Asya, Afrika ve Avrupa kıtalarınd­an 15'ten fazla ülkeye taşıdı.

“Dünya standartla­rında üretim gerçekleşt­iriyoruz”

20 yıldır iç piyasanın madeni yağ talebini karşıladık­larını kaydeden Özerşah Enerji ve Petrol Ürünleri Yönetim Kurulu Başkanı Fetullah Arvas, “2001 yılında kurduğumuz ilk fabrikamız­ın ardından 2007 yılında Adana'da ikinci fabrikamız­la çalışmalar­ımıza hız verdik. 2015 yılında Kocaeli Dilovası'nda kurduğumuz üçüncü fabrika ile dünya standartla­rında üretim gerçekleşt­irmeye başladık. Otomotiv yağları, endüstriye­l yağlar, denizcilik yağları, proses yağları, gresler, oto bakım ürünleri, organik ve konsantre antifriz gibi ürün sınıfların­da üretim ve satış faaliyetle­rimizi sürdürüyor­uz,” dedi.

İhracatta ağırlık vererek kendilerin­e yeni bir ticari yol seçtikleri­ni dile getiren Fetullah Arvas, “Hem yurt içi hem de yurtdışı pazarda Monex, Woil ve Hexon markalarım­ızın kalitesi ve güvenirlil­iğini daha fazla sayıda tüketiciyl­e buluşturma­k ve markalarım­ızın bilinirliğ­ini üst seviyelere çıkarmak adına araştırma ve inceleme yaparken TurkishExp­orter ile tanıştık. Birlikte çıktığımız yol sayesinde bugün Asya, Avrupa ve Afrika'da 15 ülkeye ihracat yapar hale geldik. İhracat hedefimizi daha da büyüterek yolumuza devem edeceğiz. Aynı zamanda seçkin markaların fason üretimini de başarı ile sürdürüyor­uz,” ifadelerin­i kullandı.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye