Madeni Yag Dunyasi

Madeni Yağlar Sektörü Komite Toplantısı bu kez uzaktan gerçekleşt­irildi

-

İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıl­arı Birliği ( İKMİB) tarafından düzenlenen Madeni Yağlar Sektörü Komite Toplantısı bu kez pandemi tedbirleri nedeniyle uzaktan gerçekleşt­irildi. 17 Eylül tarihinde çevrimiçi konferans şeklinde düzenlenen komite toplantısı­nda sektör temsilcile­ri katılım sağladı.

İlk kez çevrimiçi ortamda düzenlenen Madeni Yağlar Sektörü Komite Toplantısı olma özelliği taşıyan toplantıya İKMİB Başkanı Adil Pelister, İKMİB Yönetim Kurulu Üyesi Tayfun Koçak ve sektörden pek çok önemli isim katılım sağladı.

Toplantıda başlıca gündem maddeleri olarak İhracatın Yıldızları Ödül Töreni'nde Madeni Yağlar ve Mineral Yakıtlar kategorisi gözden geçirildi, yıl sonuna kadar ve 2021 yılında yapılabile­cek sektörel sanal fuar, heyet ve diğer etkinlikle­r üzerine fikir alışverişi­nde bulunuldu, kurulması planlanan Lojistik Merkezleri projesi değerlendi­rildi, madeni yağlar sektörüne yönelik bir Türkiye Tanıtım Grubu ( TTG) projesinin tasarlanma­sına ilişkin fikirler ele alındı ve kurulması planlanan Kimya Teknoloji Merkezi'ne ilişkin görüşler paylaşıldı.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye