Maison Française Banyo Mutfak

Smeg sezona hızlı giriyor

-

Dünyanın ünlü markaların­dan Smeg yenilediği showroom’u, yeni tasarımlar­ı ve ürünleriyl­e bu yıl da ön plana çıkıyor. Smeg Türkiye Genel Müdürü Adnan Kamış, Smeg’deki yenilikler­i paylaştı.

Maison Française: Smeg’in showroom’unu yenilerken nelere dikkat ettiniz? Showroom’u ziyarete gelen tüketicile­rinize neler sunuyorsun­uz?

Adnan Kamış: Showroom’u yenilerken ürünlerin yansıttığı çizgiyi bozmadan, tasarımı ön planda tutarak yerleşime dikkat edildi. Amacımız tüm ürünleri teşhir etmek değil çünkü Smeg çok geniş ürün yelpazesin­e sahip bir marka. Buradaki amacımız tasarımıyl­a, teknik özellikler­i ön plana çıkmış, tüketicile­rimizin yaşamında kolaylıkla­r sağlayan, mutfağın yaşam alanı haline gelmesine katkıda bulunabile­n ürünleri sergilemek­ti. Bunu da başardığım­ızı düşünüyoru­m.

MF: Smeg dünyaca ünlü tasarımcıl­arla yaptığı çalışmalar­la da ön plana çıkan bir marka. 2021 yılında tüketicile­ri ne tarz ürünler bekliyor?

A. Kamış: Sürprizler­imiz tabii ki olacak. Yeni tasarımlar­la ürün gamını genişletec­eğiz.

MF: Küçük ev aletlerind­e yeni ürünler olacak mı? A. Kamış: Evet. Kahve makineleri, daha küçük hacimli su ısıtıcılar­ı, el mikserleri şimdilik tasarım aşamasında olan ve üretim planlaması­na alınacak olan ürünler arasında yer alıyor.

MF: Smeg ürünleri denildiğin­de ilk akla gelen renkleri oluyor. Renkleri nasıl belirliyor­sunuz? 2021 yılında eklenen renkler var mı?

A. Kamış: Smeg, renk konusunda tamamen gündemi takip ediyor. Kalıplaşmı­ş birtakım renkler haricinde örnek vermek gerekirse geçtiğimiz yıl taupe rengi, barut grisi, yakut kırmızısı ve

zümrüt yeşilini renkleri arasına aldı ve bu renkler kullanıldı­ğı ürünler ile birlikte oldukça ilgi gördü. MF: 2021 yılı için hedeflerin­iz neler?

A. Kamış: Smeg aynı zamanda teknolojik olarak da yenilikler­e imza atıyor. 2020 yılında satışa çıkardığı ve pandemi sebebiyle yapamadığı ürün lansmanlar­ını bu yıl içerisinde yapmayı planlıyor. Restoran zincirleri­nde ve otel mutfakları­nda profesyone­llerin kullandığı Blast Chiller (şok dondurma-soğutma ve düşük ısıda pişirme) cihazını ve vakum çekmecesin­i evde kullanılma­k üzere ürün gamına dahil etti. Bu yıl 60 cm buharlı pişirici ve fırın, yine 60 cm mikrodalga ve fırın ürün gamına eklendi. Kısa bir süre içerisinde bu ürünleri Türkiye pazarına sunmuş olacağız. Sene sonuna doğru üç fonksiyonu bir arada bulunduran (buharlı fırın, mikrodalga fırın, fırın) ürünümüzü de müşteriler­imize sunacağız.

Smeg’in yeni ürünleri arasında kahve makineleri, küçük hacimli su ısıtıcılar ve el mikserleri de yer alıyor. smeg.com.tr

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Smeg Türkiye Genel Müdürü Adnan Kamış.
Smeg Türkiye Genel Müdürü Adnan Kamış.
 ??  ?? Slow Juicer SJF01.
Smeg ürünleri teknolojik özellikler­i ve şık tasarımlar­ının yanı sıra renkleri ile de dikkat çekiyor.
Slow Juicer SJF01. Smeg ürünleri teknolojik özellikler­i ve şık tasarımlar­ının yanı sıra renkleri ile de dikkat çekiyor.
 ??  ?? Smeg’in yenilenen showroom’undaki amaç; tasarımı ve teknik özellikler­iyle ön plana çıkan, tüketiciye kolaylık sağlayan ve mutfağın yaşam alanı haline gelmesine katkıda bulunabile­n ürünleri sergilemek.
Smeg’in yenilenen showroom’undaki amaç; tasarımı ve teknik özellikler­iyle ön plana çıkan, tüketiciye kolaylık sağlayan ve mutfağın yaşam alanı haline gelmesine katkıda bulunabile­n ürünleri sergilemek.
 ??  ?? Portofino serisi kuzine.
Portofino serisi kuzine.
 ??  ?? 4 dilim ekmek kızartma makinesi TSF02.
4 dilim ekmek kızartma makinesi TSF02.
 ??  ?? Blender BLF01.
Blender BLF01.
 ??  ?? Filtre kahve makinesi DCF02.
Filtre kahve makinesi DCF02.
 ??  ?? Espresso makinesi ECF01.
Espresso makinesi ECF01.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye