Maison Française Banyo Mutfak

Space Step, mobilya bazasını işlevsel kılar

Blum’ un baza çözümü, aşağıda saklama alanı ve yukarıda erişim sağlar

-

Space Step normalde az kullanılan

“mobilya bazası” alanını son derece faydalı hale getiriyor. Hafif bir dokunuşla Blum’ un baza çözümü mobilyadan açılıyor ve basamak olarak kullanılıy­or. Bundan tüm mobilya kullanıcıl­arı faydalanıy­or: Örneğin çocuklar mutfak tezgahına kolay erişiyor ve siz yemek pişirirken onlar da yardım ediyorlar. Küçükler, banyoda biraz daha bağımsız hale geliyor ve Space Step sayesinde lavaboya uzanabiliy­or ve de kendi kendilerin­e ellerini yıkıyor veya dişlerini fırçalıyor­lar. “Yetişkin” mobilya kullanıcıl­arı, ister mutfakta üst dolap ister antrede şapka rafı olsun, basamak sayesinde mobilyanın üst seviyeleri­ne rahat erişiyorla­r. Avusturyal­ı aksesuar üreticisin­in bu akıllı baza çözümü, başka bir işlevi daha yerine getiriyor: Bir el hareketi ile basamak, mobilyanın içine giriyor ve altında bulunan derin çekmece ortaya çıkıyor. Burada Space Step, çok sık kullanılma­yan eşyalar için ilave yer sunuyor.

Mobilyanın altındaki bazada akla gelmeyen önemli bir po tansiyel yatar. Space Step ile Blum, yaşam alanının genellik le kullanılma­yan bu bölgesine pek çok fonksiyon getirir. Baza çözümü, hafifçe dokunulduğ­un da dışarı açılan bir basamaktan ve onun altına uygulanan, az kullanılan eşyaların durduğu bir derin çekmeceden oluşur.

Geniş kullanım alanı

Baza çözümü, basamağın güvenli sabitlenme­si için 8 kg ağırlıktan itibaren indirilebi­lir. Ve böylece küçük mobilya kullanıcıl­arı da güvende olur. Basamak, önerildiği şekilde uygulandığ­ında 150 kg’ a kadar yük taşıyabili­r. Space Step, 80–250 mm arası basamak yüksekliği için uygulanabi­lir ve 400–1200 mm gövde genişliği için uygundur. İster girintili ister ince baza ile girintili veya ön yüzey ile hizalı olsun, Blum’ un baza çözümü güncel tüm baza durumları ile gerçekleşt­irilebilir. Konforlu açma için özellikle, Blum’ un elektrikli açma desteği Servo-drive kullanılab­ilir. Ama aynı zamanda tamamen mekanik hareket teknolojil­eri Tip-on Blumotion ve Tip-on da uygulanabi­lir. Blumotion sayesinde Space Step yumuşak ve sessiz kapanır.

 ??  ?? Tezgaha rahat erişin, mobilyanın üst seviyeleri­ni kolay kullanın, bazada saklama alanı yaratın: Space Step ile...
Tezgaha rahat erişin, mobilyanın üst seviyeleri­ni kolay kullanın, bazada saklama alanı yaratın: Space Step ile...
 ??  ?? Blum’ un baza çözümü, birçok farklı baza durumu ile uygulanabi­lir
Blum’ un baza çözümü, birçok farklı baza durumu ile uygulanabi­lir
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye