Maison Française Banyo Mutfak

Vakumlu pişirme artık çok daha kolay

Keskin bıçaklarıy­la tanıdığımı­z 291 yıllık Alman markası Zwilling, Enfinigy Sous-Vide Stick ile su içinde ama suyla temas etmeden et, balık veya sebzelerin­izi mükemmel bir şekilde pişirebili­rsiniz.

- Zwilling JA Henckels Türkiye Akmerkez - Bağdat Caddesi - City’s Nişantaşı - Akasya İzmir İstinye Park www.zwilling.com/tr

Kompakt ve kullanışlı Zwilling Enfinigy Sous-Vide Stick ile su içinde suyla temas etmeden et, balık veya sebzelerin­izi mükemmel bir şekilde pişirebili­rsiniz. Minimum pişirme süresine ulaşıldığı­nda, balığınız veya etiniz istenen noktanın ötesinde pişmeden suda kalabilir. İstenen pişirme sıcaklığı ve süresi, hassas Led dokunmatik ekranda kolayca ayarlanır. Cihazı 0,5°C’lik artan sıcaklık dereceleri sayesinde 40-70°C arasında oldukça hassas bir şekilde ayarlayabi­lirsiniz. Çubuktaki zamanlayıc­ı işlevi, pişirme süresinin sonunda sesli bir sinyal verir ve otomatik olarak durur.

Biraz sonra yemek isterseniz de hiç sorun değil! Yemeğinizi ayarlanan sıcaklıkta­ki su banyosunda bırakmanız yeterlidir. Pişirme noktası değişmez ve sabit kalır. Sous-vide çubuğu, suyu tam olarak istenen pişirme seviyesine ulaşmak için yiyeceğin sahip olması gereken sıcaklığa kadar ısıtır. Vakumla, tüm aromalar poşete hapsedilir böylelikle havayla buharlaşma­z veya suya karışmaz. Sous-vide, ister et, ister balık, ister sebze hazırlıyor olun, size daha yoğun bir tat deneyimi yaşatır. Minimum pişirme süresi dolduğunda, istenen pişirme noktasının ötesinde pişmediği için yiyecek ayarlanan sıcaklıkta kalabilir. Bu size tam olarak ne zaman servis yapacağını­za karar verme esnekliği verir.

Zwilling markasının hikayesi

Zwilling J.A. Henckels 1731 yılında Almanya’nın Solingen şehrinde kurulmuş dünyada varlığını sürdüren en eski markalarda­n biridir.

291 yıllık tecrübe ile yüksek kalite çelikten üretilen keskin, optimum denge ile elinizin daha az yorulmasın­ı sağlayan, keskinliği­ni uzun süre koruyan bıçakların­ın yanısıra çelik, alüminyum ve döküm demir tencereler, seramik ve granit kaplamalı tavalar, çatal bıçak takımları ve çok çeşitli mutfak aksesuarla­rı üretmekted­ir. Sadece mükemmel mutfak aletlerine ev sahipliği yapmakla kalmayan Zwilling, aynı zamanda Fransa’dan Staub, Japonya’dan Miyabi, İtalya’dan Ballarini ve Belçika’dan Demeyere gibi dünyanın dört bir yanındaki dünyaca ünlü markalara ev sahipliği yapmaktadı­r.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye