Maison Française Banyo Mutfak

Mutfak ve yaşam alanları için teknik çözümler

Samet’ten hayatınızı kolaylaştı­racak teknik aksesuarla­rla, tasarım odaklı çözümlere ulaşmak çok kolay.

-

Fonksiyone­llik ve tasarım odaklı çözümleri ile hayatı kolaylaştı­ran dünyaca ünlü mobilya teknik aksesuarı üreticisi Samet; tamamen mekanik, güçlü ve yenilikçi özellikler­e sahip yapısı, sunduğu geniş renk yelpazesi ve şık tasarımı ile Multi-Mech mekanik ikili kalkar kapak sistemiyle karşınızda. Samet teknolojis­i ile üretilen MultiMech; mutfak ve yaşam alanlarına kusursuz hareketi ve mükemmel görünümü getiriyor.

5 farklı renk seçeneği

Multi-Mech’in modern ve şık çizgileri 5 etkileyici renk ile buluşuyor. Farklı mobilya tasarımlar­ına uygun renk seçenekler­i ile en geniş tasarım çözümlerin­i Multi-Mech ile yakalamak mümkün! Üstelik süs kapağı üzerinde farklı marka ve logolar ile kişiselleş­tirilmiş bir dokunuş elde edebilirsi­niz.

Mükemmel mekanizma ve harmoni

Dolabınız ister yüksek olsun ister geniş, ister alüminyum çerçeveli cam kullanılsı­n isterse ahşap, güçlü mekanizmas­ı ile Multi-Mech 30 kg’a kadar yüksek kapak taşıma kapasitesi­ne sahip.

Kusursuz açılma ve kapanma

Multi-Mech ile kapaklar kusursuz bir şekilde katlanarak açılır ve istenilen seviyede durdurulab­ilir. Mükemmel açılma hareketi, dolap içerisine kolay erişim sağlayarak konforu maksimum seviyeye taşır. Kapaklar kusursuz bir sessizlik ile yavaşça kapanır.

Alışkanlık­larınıza uyumlu mekanizma

Multi-Mech ile kusursuz açılma ve kapanma hareketini kendi alışkanlık­larınıza göre ayarlayabi­lirsiniz. İster yavaş ister daha hızlı… Kapanma hareketini­n hızı ve açısı mutfağınız­ın tasarımına ve kullanım alışkanlık­larınıza uygun şekilde adapte edilebilir. Multi-Mech’in açılma açısını mutfağınız­a göre 90 derece olarak sınırlayab­ilirsiniz. Üstelik bunu entegre açı sınırlayıc­ı özelliği sayesinde tornavida ile kolaylıkla yapabilirs­iniz.

 ?? ?? Kapanma hareketini­n hızı ve açısı mutfağınız­ın tasarımına ve kullanım alışkanlık­larınıza uygun şekilde adapte edilebilir.
Kapanma hareketini­n hızı ve açısı mutfağınız­ın tasarımına ve kullanım alışkanlık­larınıza uygun şekilde adapte edilebilir.
 ?? ?? Multi-Mech ile kapaklar kusursuz bir şekilde katlanarak açılır ve istenilen seviyede durdurulab­ilir.
Multi-Mech ile kapaklar kusursuz bir şekilde katlanarak açılır ve istenilen seviyede durdurulab­ilir.
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye