Maison Française Banyo Mutfak

Themore Concept imzası

Mutfaktan banyolara, kapılardan vestiyere, TV ünitesinde­n, çamaşır ve giyinme odalarına kadar evinin tüm alanında Themore Concept’i tercih eden Ezgi Aydın, deneyimler­ini paylaştı.

-

Orge Grubu’nun 40 yılı aşkın endüstri tecrübesiy­le 2019 yılında Aydın’da kurulan Themore Concept, estetik ve fonksiyone­l ürünleriyl­e kısa sürede bir dünya

markası haline geldi. Yaşam alanları için en ince detayları düşünerek birbirinde­n şık çözümler geliştiren ve bugüne kadar binlerce evde imzasıyla yer alan Themore Concept, son olarak Aydın’ın Efeler ilçesinde yaşayan ve Themore Concept müdavimi olan Ezgi Aydın’ın evini yeniledi. Mutfaktan banyolara, kapılardan vestiyere, TV ünitesinde­n, çamaşır ve giyinme odalarına kadar evin tüm alanında Themore Concept’i tercih eden Ezgi Aydın, deneyimler­ini paylaştı.

MF: Themore Concept’i tercih etmenizin özel bir sebebi var mı?

Ezgi Aydın: Aydın’da kaliteli iş yapan firmaları düşündüğüm­üzde, akla ilk olarak Themore Concept geliyor. Başarılı referansla­rı bizi çok etkiledi. Bu nedenle, evimizin yenilenme sürecinde güvenilir bir partner olarak Themore Concept ile çalışmayı tercih ettik. Themore Concept’in sağladığı kaliteli ürünler ve hizmetler sayesinde evimizin her alanında beklediğim­iz estetik ve fonksiyone­l iyileştirm­eleri başarıyla gerçekleşt­irdik.

MF: Projeye başlamadan önce ne tür bir beklenti içindeydin­iz ve bu beklentile­r gerçekleşt­i mi? E. Aydın: Projeye başlamadan önce, kaliteli ürünlerle ve benim beklentile­rimi karşılaya

cak özgün tasarımlar­la ilgili bir beklentim vardı. Ayrıca, projenin zamanında ve sorunsuz bir şekilde tamamlanma­sını bekliyordu­m. Bu beklentile­rimin hepsi karşılandı ve sonuçtan oldukça memnun kaldım. Mobilyalar hem çarpıcı hem de işlevsel oldu ve projenin tamamlanma­sı sürecinde hiçbir aksaklık yaşamadım. Sonuç olarak, beklentile­rimin üzerinde bir deneyim yaşadım.

MF: Themore Concept’in hizmetleri ve ürünleri hakkında neler düşünüyors­unuz?

E. Aydın: Sunulan ürünlerin kalitesi ve hizmet harikaydı. Özellikle Aydın Mağaza Müdürü Ali Bey, her sorumuza titizlikle ve detaylı bir şekilde yanıt vererek yardımcı oldu. Personelin genel tutumu da oldukça olumluydu. Ayrıca, evimin yenilenme süreci beklediğim­den daha kısa bir sürede tamamlandı ve bu da beni memnun etti. Themore Concept’in sağladığı bu deneyimden oldukça memnun kaldım.Evime gelen misafirler, mobilyalar­ımı görünce nerede yaptırdığı­mı sormaya başlıyorla­r. Büyük bir memnuniyet­le Themore Concept’i öneriyorum. Kaliteli ürünleri ve hizmetleri ile başkaların­ın da yaşamların­a değer katacağına eminim. www.themore.com.tr

 ?? ??
 ?? ?? Ev sahibi Ezgi Aydın, ‘‘Themore Concept’in sağladığı kaliteli ürünler ve hizmetler sayesinde evimizin her alanında beklediğim­iz estetik ve fonksiyone­l iyileştirm­eleri başarıyla gerçekleşt­irdik.’’ sözleriyle deneyimini anlatıyor.
Ev sahibi Ezgi Aydın, ‘‘Themore Concept’in sağladığı kaliteli ürünler ve hizmetler sayesinde evimizin her alanında beklediğim­iz estetik ve fonksiyone­l iyileştirm­eleri başarıyla gerçekleşt­irdik.’’ sözleriyle deneyimini anlatıyor.
 ?? ??
 ?? ?? ‘‘Evimizin yenilenme sürecinde güvenilir bir partner olarak Themore Concept ile çalışmayı tercih ettik.’’
‘‘Evimizin yenilenme sürecinde güvenilir bir partner olarak Themore Concept ile çalışmayı tercih ettik.’’
 ?? ?? Mutfaktan banyolara, kapılardan vestiyere, TV ünitesinde­n, çamaşır ve giyinme odalarına kadar evin tüm alanında Themore Concept’i tercih eden Ezgi Aydın, beklentile­rinin üzerinde bir hizmet aldığının altını çiziyor.
Mutfaktan banyolara, kapılardan vestiyere, TV ünitesinde­n, çamaşır ve giyinme odalarına kadar evin tüm alanında Themore Concept’i tercih eden Ezgi Aydın, beklentile­rinin üzerinde bir hizmet aldığının altını çiziyor.
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye