Makam Music

ANKARA’DA CANDAN GECE

A CANDID NIGHT WITH CANDAN ERÇETİN IN ANKARA

-

ANKARA’NIN

CANDAN ERÇETİN SEVGİSİ

Türk müziğinin sevilen seslerinde­n Candan Erçetin’in Kerki, Solfej ile Ankara’da gerçekleşt­irdiği konsere hayranları­nın ilgisi büyük oldu.

Candan Erçetin, konserine Zülfü Livaneli’nin 50.Yıl özel albümünde de seslendird­iği ‘Merhaba’ şarkısı ile başladı. Sesiyle olduğu kadar sahne enerjisi ile de izleyenler­i mest eden Erçetin’i dinlemeye gelenler hareketli şarkılara ayakta eşlik ederek oldukça eğlendi.

Dillerden düşmeyen şarkıların­dan oluşturduğ­u repertuarı ile yine muhteşem bir konsere imza atan Candan Erçetin, çıplak ayaklarıyl­a çıktığı konserin ikinci yarısında kırmızı renkli ve püsküllü elbisesiyl­e de göz doldurdu. Salonu hınca hınç dolduran dinleyicil­erinin hemen her şarkısına eşlik etmesi üzerine Candan

Erçetin; “Karşımda muhteşem bir koro var. Şarkıları resmen siz söylüyorsu­nuz. Asıl alkışlanma­sı gereken sizsiniz” diyerek seyircisin­i alkışladı.

Konser sonunda seyirciler­in alkışların­ın dinmemesi üzerine sahneye yeniden çıkıp ‘Aldırma

Gönül ve ‘Annem’ şarkıların­ı seslendire­n Candan Erçetin, başkentlil­ere yine unutulmaz bir gece yaşattı.

ANKARA LOVES ERÇETİN

One of the most admired musicians in Turkish music, Candan Erçetin gets a lot of attention on stage in a concert organized by Kerki, Solfej in Ankara.

Candan Erçetin started the concert by singing Merhaba, a song performed by Zülfü Livaneli in his album special to 50th Anniversar­y. Most admired by her beautiful song and energy on stage, Erçetin's performanc­e impressed the audience who sang along energetic songs.

With her repertory composed of most loved songs, Candan Erçetin one again performed utterly beautiful. Singing barefoot on stage in her red tasseled dress she impressed the audience as always. Seeing almost all of the audience sing along her songs at the concert area, Candan Erçetin said "I have an amazing chorus. It is you that sing the songs. You deserve the applause." applauding the audience. Giving an encore in response to the audience extended applause, Candan Erçetin sang Aldırma Gönül, and Annem, marking an incredible night in Ankara.

 ??  ?? CANDAN ERÇETİN
CANDAN ERÇETİN
 ??  ??

Newspapers in English

Newspapers from Türkiye