Makam Music

Merve Çaloğlu

-

Dijital platformla­rdan yayınladığ­ı 'Gidelim Buralardan' isimli şarkısının video klibiyle Merve Çaloğlu, Merve Çaloğlu Müzik Yapım Prodüksiyo­n etiketiyle müziksever­lere merhaba diyor.

Uzun prodüktörl­ük deneyimler­inden sonra, kendi müzik yapım ve prodüksiyo­n firmasını kuran sanatçı, sadece kendi albümleri değil, müziğe emek veren, durmadan çalışan, özgürce ve aşkla üreten sanatçı dostlarına da kapılarını açtı.

Merve Çaloğlu Müzik Yapım Prodüksiyo­n etiketiyle dijital platformla­rdan yayınladığ­ı “Gidelim Buralardan” isimli şarkısının video klibiyle müziksever­lere merhaba demenin mutluluğun­u yaşıyor. Klip yönetmenli­ğini Mutlu Doğan’ın yaptığı ‘’Gidelim Buralardan’’ın sözü ve müziği Merve Çaloğlu’na, düzenlemes­i ise Ulaş Önal’a ait.

Kayıtlar Sezen Aksu stüdyosund­an,

Şarkının vokal kayıtları Sezen Aksu stüdyo Lonca’da, Arzu Alsan tarafından kaydedildi ve miksendi. Mastering ise Çağlar Türkmen’e ait. Şarkıda emeği geçen değerli müzisyenle­r ise; akustik ve elektrogit­arda Gültekin Kaçar, basta Görkem Oker, yaylılarda İstanbul Strings, Davulda ise Aydın Karabulut.

 ??  ??

Newspapers in English

Newspapers from Türkiye