Makam Music

10 YILDA BİR USTA’DAN BİN USTA’YA

- Fahir Atakoğlu

Aynı zamanda Anadolu Sigorta’nın 94. yılını da kutladığı geceye Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy da katıldı. Müzik direktörlü­ğünü Fahir Atakoğlu’nun, koreografi ve sanat yönetmenli­ğini Beyhan Murphy’nin, moderatörl­üğünü ise Mert Fırat’ın üstlendiği, dans ve müzik dolu çok özel bir performans sergilendi.

Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde gerçekleşt­irilen gecede, ünlü müzisyenle­r Sema Moritz ve Demet Tuğcu da sahne aldı. Projeyle tekrar hayat bulan 50 meslek, etkileyici bir koreografi ile canlandırı­lırken, Fahir Atakoğlu Bir Usta

Bin Usta için özel olarak yaptığı ‘Anadolu’ isimli besteyi ilk defa gecenin davetliler­iyle paylaştı. Projede eğitimci olarak yer alan ustalar da sahne çıkarak davetliler­i selamladı.

Anadolu Sigorta Genel Müdürü İlhami Koç: “Bu topraklara olan sorumluluğ­umuz her zaman öncelikli”…

Anadolu Sigorta Genel Müdürü İlhami Koç, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıy­la gerçekleşe­n projenin onlarca mesleğe can suyu olduğunu belirtti. Koç, “Projeyle Anadolu toprakları­na ait, son yıllarda kaybolmaya yüz tutmuş onlarca mesleği hatırlattı­k, onlara elimizden geldiğince can suyu verdik” dedi.

Anadolu Sigorta, kaybolmaya yüz tutan meslekleri yeniden canlandırm­ak amacıyla hayata geçirdiği “Bir Usta Bin Usta” projesinin 10. yılını muhteşem bir gala ile kutladı.

 ??  ?? FAHİR ATAKOĞLU
FAHİR ATAKOĞLU
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in English

Newspapers from Türkiye