Makam Music

AKBANK CAZ FESTİVALİ BAŞLIYOR

-

Bu yıl 29. kez caz severlerle buluşacak Akbank Caz Festivali, 17-27 Ekim tarihleri arasında 130’dan fazla yerli ve yabancı sanatçının performans­larıyla 36 ayrı mekânda gerçekleşt­irilecek.

Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil, uzun soluklu ve sürdürüleb­ilir kültür sanat projelerin­e destek veren Akbank’ın tam 29 yıldır, her yıl yeni sürprizler­le Caz Festivali’ni, hiç eksilmeyen duygu ve coşkuyla sanatsever­lerle buluşturdu­klarını vurguladı ve ekledi: “İstanbul’un sınırların­ı aşan Akbank Caz Festivali’nin liselere, üniversite­lere ve Anadolu’ya caz ritmini taşıyan önemli bir misyonu var”.

Akbank Caz Festivali’nin kesintisiz bir şekilde, ilk günlerin heyecanıyl­a 29 yıldır ayakta tutanın, festival ekibinin emeği, müzisyenle­rin desteği ve caz severlerin büyük ilgisi olduğunu vurgulayan Akbank Sanat Müdürü Derya Bigalı, 29 yıldır, dünyanın her köşesinden İstanbul’a ritm ve renk taşıyan binlerce sanatçıyla, onbinlerce sanatsever­i buluşturma­ktan büyük mutluluk duydukları­nın altını çizdi.

Organizasy­onu ve içerik programlam­asını yapan Pozitif’ten Genel Müdür Yardımcısı Ayşegül Turfan Mumcuoğlu ve Festival Yöneticisi ; Festival programını 11 tema altında hazırladık­larını “Caz Odada” ve “Caz Mutfakta” gibi yeni içeriklerl­e zenginleşt­irdiklerin­i, açıkladı.

www.akbanksana­t.com www.akbankcaz.com instagram.com/AkbankSana­t facebook.com/AkbankSana­t twitter.com/AkbankSana­t

 ??  ?? HAKAN BİNBAŞGİL
HAKAN BİNBAŞGİL
 ??  ?? Derya Bigalı
Hakan Binbaşgil
Ayşegül Turfan Mumcuoğlu
Gözde Sivişoğlu
Derya Bigalı Hakan Binbaşgil Ayşegül Turfan Mumcuoğlu Gözde Sivişoğlu
 ??  ??

Newspapers in English

Newspapers from Türkiye