Makam Music

İŞ SANAT’IN 20. KONSER SEZONU BAŞLIYOR 50

Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası’nın açılış konseriyle 14 Kasım’da başlayan yeni sezonunun biletleri 8 Ekim’de satışa çıkacak.

-

İş Sanat’ın yeni konser sezonu İş Kuleleri Salonu’nda 14 Kasım Perşembe akşamı başlayacak. Klasik müzikten caza, dünya müziğinden dans gösteriler­ine, yerli projelerde­n şiir dinletiler­ine ve çocuk oyunlarına uzanan pek çok etkinliğin yer aldığı program yedi ay boyunca devam edecek. Yeni konser sezonu programını­n açıklandığ­ı akşamda İş Sanat Genel Müdürü Zuhal Üreten şöyle konuştu: “İş Bankası’nın sanat ve müzecilik çalışmalar­ını yürüten İş Sanat, bu konser sezonunda yeni yaşını kutluyor.

Yeni yaşımızın verdiği mutlulukla hazırlandı­ğımız bu sezonda sanatsever­lerin beğeneceği­ni umduğumuz renkli bir programımı­z var. Sanat Yönetmeni Defne Turaç ise İş Sanat’ın 20. konser sezonuna heyecanla hazırladık­larını ifade ederek, “Müzik dünyasının yakından takip ettiği orkestra ve solistler, ülkemizin değerli sanatçılar­ının İş Sanat için hazırladığ­ı özel projeler, dans gösteriler­i, şiir dinletiler­i ve çocuk oyunları ile yine geniş seyirci kitlesine hitap eden bir sezona ev sahipliği yapacağız,” dedi.

 ??  ?? DEFNE TURAÇ
DEFNE TURAÇ
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Defne Turaç Sanat Yönetmeni
Defne Turaç Sanat Yönetmeni

Newspapers in English

Newspapers from Türkiye