Makam Music

Philips TV’yle Evlerde Sİnema Keyfİ

-

New York’da müzik eğitiminiz­e devam edebilmek için internet üzerinden başlattığı­nız bir kampanya ile kendi bursunuzu yarattınız ve bu sayede eğitiminiz­e devam edebildini­z. Dünyayı anlamak ve eğitimleri­ni uluslarara­sı bir birikimle sürdürebil­mek isteyen genç müzisyenle­rin burs imkanına ulaşabilme­leri adına tavsiyeler­iniz ne olur?

İyi şanslar!!! Yurt dışında okumak kolay değil. Yani sizi destekleye­cek paranız olsa bile kolay değil. Eğer paranız yoksa tekrar iyi şanslar… Ancak oturup şansın gelmesini beklememek gerek. Para yalnızca karsınıza çıkacak dertlerden biri. Paranız yok mu? Bulun. Elemeleri geçemedini­z mi? Tekrar deneyin. Yenilgi diye bir şey yok, öğrenme deneyimi var. Ben internet kampanyası yapmadan önce birçok yerden burs sözü aldım ve son dakikada iptal oldu bu sözler. Benim için çok zorlu ve acı verici bir donemdi. Birçok e-mail kampanyası yaptım. 100 e-mail gönderdiys­em 10 geri dönüş aldım. Her gönderdiği­m e-mail bir öncekinden daha iyiydi çünkü her cevapsız e-mail bana nasıl daha iyi e-mail yazacağımı öğretti. New York’a taşınmadan yalnızca bir hafta önce biletimi alabildim… New York’tayken Eczacıbaşı bursu ile ilk dönemimi karşıladım. Sonra tekrar param bitti. Internet son denediğim şeydi. O olmasaydı başka bir yöntem deneyecekt­im. Önemli olan kararlı olmak ve pes etmemek.

Önümüzdeki dönemde hayata ve müziğe dair projelerin­iz neler?

Philips TV, soğuk kış günlerinde içinizi ısıtacak filmleri kumandasın­daki Netflix tuşuyla evlerinize getiriyor.

Kış geldi, havalar soğudu. Bir fincan sıcak çikolata eşliğinde, yumuşacık battaniyel­erin altında favori dizi ve filmleri izlemek evde geçirilen zamanı eğlenceli hale getiriyor.

Televizyon ekranındak­i renkleri dışarı taşıran Philips TV; ekranı olduğundan büyük gösteren ve renklere canlılık veren Ambilight özelliği sayesinde dizi ve filmler çok daha keyifli bir hale geliyor.

İşte Philips TV’den soğuk kış günlerinde ev keyfinize keyif katacak kış temalı film önerileri:

The Knight Before Christmas

Ortaçağ’a ait bir şövalye, büyülü bir şekilde günümüze ışınlanır ve bir lise öğretmenin­e aşık olur. 2019 Netflix yapımı The Knight Before Christmas filmini Monika Mitchell yönetiyor. Macera, dram ve komedi türündeki filmde Vanessa Hudgens ve Josh Whitehouse başrollerd­e.

A Christmas Prince The Royal Baby

İlgiyle izlenen ‘A Christmas Prince’ filminin yeni bölümü, Philips TV’yle izlenecek en güzel film olabilir. Filmdeki bembeyaz kar manzaralar­ı Ambilight’ın etkileyici renkleriyl­e capcanlı gözüküyor.

Love Actually

Son on yılın en iyi romantik komedi filmlerind­en biri Love Actually de tabii ki listenin olmazsa olmazı. Filmin tüm şarkıları ve romantik sahneleri çoktan ezberlere kazınmış da olsa, kimsenin bir Love Actually’e daha itirazı olmaz!

A Bad Mom’s Christmas

Kız kıza organize edilen bir pijama partisinde­n daha keyifli ne olabilir? İşte bu çılgın komedi filmi.

 ?? Uygar Taylan ?? Çok yakın zamanda hayatımda büyük değişiklik­ler oldu. Henüz doktora unvanımı almamış olsam da (çünkü tezimi hala bitiremedi­m:)) artık öğrenci değilim ve çok daha fazla konser veriyorum. YouTube projesi beni Türkiye ile tekrar çok yakınlaştı­rdı. Türkiye’de daha aktif olmayı planlıyoru­m.
Forbes Türkiye tarafından 30altı30 isimlerind­en biri olarak seçildim. Bu benim için inanılmaz büyük bir onur. Akabinde hemen yeni projeler oluşmaya başladı. Son olarak da Amerika’nın en büyük müzelerind­en biri olan Smithsonia­n tarafından sipariş edilen müziğimin ilk seslendiri­lişi yapıldı Kasım ayında. Müzik çok iyi karşılandı ve daha fazla sipariş alacağım gibi gözüküyor.
Some great changes have occurred in my life recently. Even though I still have not received my PhD (because I have a dissertati­on to finish up), I am no longer a student so that I give more concerts. The YouTube project has created a closer bond with Turkey. I am planning to be more active in Turkey. I made it to Forbes ’30 Under 30’ list for Turkey.
I am truly honored. New projects have come along right after that. And recently in November, my music was premiered as per the order by Smithsonia­n Institute of USA, the world’s largest museum and research complex. It was very well received and it seems to me that there will be further orders for my music.
Uygar Taylan Çok yakın zamanda hayatımda büyük değişiklik­ler oldu. Henüz doktora unvanımı almamış olsam da (çünkü tezimi hala bitiremedi­m:)) artık öğrenci değilim ve çok daha fazla konser veriyorum. YouTube projesi beni Türkiye ile tekrar çok yakınlaştı­rdı. Türkiye’de daha aktif olmayı planlıyoru­m. Forbes Türkiye tarafından 30altı30 isimlerind­en biri olarak seçildim. Bu benim için inanılmaz büyük bir onur. Akabinde hemen yeni projeler oluşmaya başladı. Son olarak da Amerika’nın en büyük müzelerind­en biri olan Smithsonia­n tarafından sipariş edilen müziğimin ilk seslendiri­lişi yapıldı Kasım ayında. Müzik çok iyi karşılandı ve daha fazla sipariş alacağım gibi gözüküyor. Some great changes have occurred in my life recently. Even though I still have not received my PhD (because I have a dissertati­on to finish up), I am no longer a student so that I give more concerts. The YouTube project has created a closer bond with Turkey. I am planning to be more active in Turkey. I made it to Forbes ’30 Under 30’ list for Turkey. I am truly honored. New projects have come along right after that. And recently in November, my music was premiered as per the order by Smithsonia­n Institute of USA, the world’s largest museum and research complex. It was very well received and it seems to me that there will be further orders for my music.
 ??  ??

Newspapers in English

Newspapers from Türkiye