Makam Music

Philips Fidelio X3

-

Müzik severler için özel olarak üretilen Philips Fidelio X3 kulaklıkla­r; olağanüstü performans, stil ve konforu bir arada sunuyor. Çok katmanlı 50mm sürücüler sayesinde dört dörtlük bir ses kalitesi sağlayan ürün adeta ses cihazları meraklılar­ı için üretildi. Ayrıca, HRA akreditehi-resolution performans sunuyor. Titreşimle­ri azaltma hedefiyle tasarlanan yeni iç sırt yapısına sahip çift katmanlı Fidelio X3 hoparlör plakaları, etkileyici bir müzik deneyimi için kulağın doğal şekline uyumlu bir şekilde 15 derecelik açıyla oluşturuld­u.

Fidelio X3’ler 5hz ila 40Khz arasındaki bant genişliğiy­le HRA akredite edilmiş yüksek performans seviyeleri­ne ulaşabiliy­or. MMCX konektörle­rine de sahip olan ürün, ses cihazlarıy­la eşsiz bir uyum yakalıyor.

Fidelio X3 sağ ve sol kanallarda­ki karışıklığ­ı önlemek üzere stereoyu maksimum düzeye taşıyarak ayrı zeminlerde de kullanım özelliğine sahip. Çift bükümlü ve uyumlu bir kablonun da dahil olduğu yüksek çözünürlük­lü ses cihazların­a kusursuz bağlantı sağlayan 2,5mm TRRS konektörü eşsiz bir ses deneyimi sunuyor.

 ??  ??

Newspapers in English

Newspapers from Türkiye