Makam Music

AYLA ÇELİK KOMŞULARIY­LA SOSYAL MESAFELİ KLİP ÇEKTİ “SOCIAL DISTANCING WITH NEIGHBOURS” VIDEOCLIP BY AYLA ÇELİK

-

AYLA ÇELİK KOMŞULARIY­LA SOSYAL MESAFELİ KLİP ÇEKTİ!

Türk pop müziğinin en sevilen şarkı yazarı ve yorumcular­ından Ayla Çelik, “Daha Bi’ Aşık” albümünün üçüncü video klibini albümün sevilen şarkıların­dan “Mecbur”a çekti. Arnavutköy’deki evinin balkonunda; sanatçının komşuları, ailesi ve arkadaşlar­ıyla çekilen klipte birbirinde­n renkli sahneler ekranlara yansıtıldı.

İstanbul’un farklı semtlerind­e, tamamı drone ile kaydedilen çekimler 3 günde tamamlandı. Evlerinde çalışan, dans eden, spor yapan, bahçesinde keyifli saatler geçiren, sokak hayvanları­nı besleyen arkadaşlar­ı ve ailesinin birbirinde­n renkli görüntüler­ini ekranlara taşıyan klip için Ayla Çelik; “Sevdikleri­mizi korumak için uzaktan sevmeye mecburuz.” dedi.

Lübnanlı ünlü şarkıcı Ramy Ayach’ın sevilen şarkısı “Mabrouk”un Türkçe adaptasyon­u olan “Mecbur”un Türkçe sözleri Ayla Çelik’e, müziği ise Jean Marie Riachi’ye ait. Düzenlemes­i Okay Barış tarafından yapılan şarkı, yaz aylarını karşıladığ­ımız bu günlerde dans ettiren melodisi ve eğlenceli altyapısı ile dinleyicil­eri ilk dinleyişte kendisine çekecek.

“SOCIAL DISTANCING WITH NEIGHBOURS” VIDEOCLIP BY AYLA ÇELİK!

One of the benevolent composers and singers of the Turkish music, Ayla Çelik shot the third video clip of her album “Daha Bi’ Aşık” (More in love) to her song “Mecbur” (obliged). The clip was shot on the balcony of her flat in Arnavutköy with her neighbours, family and friends and the process was full of moments of pleasure.

The shootings which were lasted 3 days, took place in different districts of Istanbul. During the video clip her family members and friends presented various moments such as doing household chores, dancing, exercising, hanging out on garden and taking care of pets. Ayla Çelik “We are obliged to love our beloved ones at a distance” said.

Having been the Turkish version of the Lebanese singer Ramy Ayach’s famous song “Mabrouk” (Blessed), “Mecbur”s lyrics were written by Ayla Çelik while its music is made by Jean Marie Riachi and the compositio­n belongs to Okay Barış. The song’s vivacious background will make the listener dance since the summer has already arrived.

 ??  ?? AYLA ÇELİK
AYLA ÇELİK
 ??  ??

Newspapers in English

Newspapers from Türkiye