Marble Trend

Beyaz büyü: Blueberry

The white magic: Blueberry

-

Yüce Mermer’in yeni açtığı Bursa Ocağı’ndan çıkarılıyo­r, görenler gözlerini üzerinden alamıyor

Xiamen Fuarı’nda bir kez daha gördük ki, dünyada şu an popülarite­si en yüksek taşlar gri ve beyazlar. Bu da Türkiye’de birbirinde­n farklı ton ve desenlerde yeni gri ve beyaz ürünlerin piyasaya sürülmesi anlamına geliyor. Bu beyazlarda­n biri de Blueberry… Doğaltaş sektöründe 30 yılın birikimine sahip Yüce Mermer’in imzasını taşıyor. Firmanın yeni açtığı Bursa Ocağı’ndan çıkarılmay­a başlanan Blueberry’nin iki farklı seleksiyon­u karşımıza çıkıyor. Hareketli yapısı ve üzerindeki koyu renkli çizgilerle öne çıkan Blueberry’nin, bir de Blueberry Light adı verilen ve daha açık bir tonda olan kardeşi bulunuyor.

We’ve realized once more in Xiamen that the trend stones of the world are grey and white ones. This means the launching of new grey and white products with various shades and patterns.

Blueberry is one of those whites. It is produced by Yüce

Marble which has an experience of 30 years in the natural stone industry. Extracted from the company’s new quarry in Bursa, Blueberry has two selections.

Shining out with its mobile patterns and dark coloured lines, Blueberry has a siblincall­ed Blueberry Lighti, which is lighter in color.

It is extracted from Yüce Marble’s new Bursa Quarry, and everybody seeing it is astonished

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in English

Newspapers from Türkiye