Marble Trend

EMİB’den Wechat atağı

Wechat move by EMİB

-

Türk taşlarının tanıtımı için her yolu deneyen EMİB, Türkiye’de ihracatçı birlikleri arasında bir ilke imza atarak kurumsal wechat hesabını hayata geçirdi. Tüm dünyada 1 milyarı aşkın kullanıcıs­ı olan wechat, bilindiği gibi Çin’de hayatın merkezinde yer alıyor. Çin’de Facebook, instagram gibi platformla­rın kullanımın­ın yasak oluşu nedeniyle en yaygın sosyal medya kanalı olan wechat, aynı zamanda QR koduyla ödeme yapma, taksi çağırma, görüntülü konuşma fonksiyonl­arına sahip.

Türk taşlarının tanıtımı için her yolu deneyen EMİB,

Türkiye’de ihracatçı birlikleri arasında bir ilke imza atarak kurumsal wechat hesabını hayata geçirdi. Tüm dünyada 1 milyarı aşkın kullanıcıs­ı olan wechat, bilindiği gibi Çin’de hayatın merkezinde yer alıyor. Çin’de Facebook, instagram gibi platformla­rın kullanımın­ın yasak oluşu nedeniyle en yaygın sosyal medya kanalı olan wechat, aynı zamanda QR koduyla ödeme yapma, taksi çağırma, görüntülü konuşma fonksiyonl­arına sahip.

Trying every way for Turkish stones’ promotion, EMİB pioneered in realizing an official wechat account to be used among the Turkey’s exporters’ associatio­ns. Used by more than a billion people in the world, Wechat is in the very center of life in China. Being the most popular social media app due to the prohibitio­n of platforms such as,

Facebook and Instagram, Wechat also allows the user to make payments using QR codes, call a taxi and do video chat.4

Trying every way for Turkish stones’ promotion, EMİB pioneered in realizing an official wechat account to be used among the Turkey’s exporters’ associatio­ns.

Used by more than a billion people in the world,

Wechat is in the very center of life in China. Being the most popular social media app due to the prohibitio­n of platforms such as, Facebook and Instagram,

Wechat also allows the user to make payments using

QR codes, calling a taxi and video chat.’’

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in English

Newspapers from Türkiye