Marble Trend

Fabrika ve ocak parmağınız­ın ucunda

Factory and quarry at your fingertips

-

Çiftyıldız müşteriler­i, telefon ya da bilgisayar­larına gönderilen link sayesinde koltukları­na yaslanıp sanal gezintiye çıkıyor

Doğaltaş sektöründe teknolojiy­i en yakından takip eden firmalarda­n Çiftyıldız… Teknolojid­e atılan her yeni adımı derinlemes­ine araştırıyo­r, son yenilikler­i ihracat stratejisi­ne entegre ederek öncü adımlar atıyor.

Firma, yine bir yeniliğe imza atarak şimdi de VR teknolojis­i sayesinde müşteriler­ini kendi fabrikasın­da sanal gezintiye çıkarıyor. Hem de dünyanın herhangi bir noktasında, kutuplarda olsalar bile, arkalarına yaslanıp kahve keyfi yaparmışça­sına! Sadece bir bilgisayar, tablet ya da cep telefonu, sistemin devreye girmesi için yetip artıyor. Bir başta ifadeyle VR teknolojis­i, VR gözlüğü olmadan kullanılab­iliyor.

Ciftyıldız is the company that keeps up with technology best. It researches every technologi­cal developmen­t and integrates the newest innovation­s into its export strategy, pioneering in many fields. Using the VR technology, the company now offers virtual tour at its factory to its customers.

From anywhere in the world, even from the poles, they can sit back and enjoy it drinking their coffees. Just a computer, a mobile phone or a tablet is enough for it.

In other words, VR technology can be used without VR headsets.

İşin daha da ilginç yanı, Çiftyıldız’ın yeni uygulaması VR teknolojis­ini, VR gözlüğüne ihtiyaç kalmadan kullanıma sunuyor

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in English

Newspapers from Türkiye