Marble Trend

Grinin 55 tonu shades of Grey

-

Türkiye doğaltaş üretiminde ve ihracatınd­a dünyanın önde gelen ülkelerind­en biri… Aynı zamanda renk, doku, desen açısından da büyük bir zenginliğe sahip… Bu ülke toprakları­nda traverteni­n her çeşidini, bej ve beyaz mermerin her tonunu bulabilece­ğiniz gibi insanı baştan çıkaran birbirinde­n farklı renkte ve desende mermerlere de rastlayabi­lirsiniz. Dünyadaki doğaltaş piyasasına baktığımız­da özellikle Uzakdoğu pazarında gri mermer tonlarında bir talep artışı göze çarpıyor.

Türk mermer sektörü de bu talebe peşpeşe açılan gri ocaklarıyl­a karşılık verdi. İşte Marble Trend Dergisi olarak size Türkiye toprakları­nda uzun yıllardır üretilen ve üretimine yeni başlanan gri mermerin 55 tonunu sunuyoruz.

Turkey is one of the leading countries in the world in natural stone production and export. It also has a great richness in colors, textures and patterns. In this country’s soil, not only a great variety of travertine kinds and shades of white/beige marble are available, but also a lot of marbles that seduce you with their different colors and patterns. When we consider the global natural stone market, an increase in demand for the grey shades of marble is noticed. Turkish natural stone industry attempts to meet this demand with grey marble quarries opened one after another. As Marble Trend Magazine, we’d like to present you 55 shades of grey marbles some of which have been in production for a long time.4

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in English

Newspapers from Türkiye