Marble Trend

Super duo of Adalya’nın süper ikilisi Eva Grey & Jüpiter Black

-

2020 yılı dünya üzerinde birçok şeyi değiştirdi. Ancak değişmeyen bazı şeyler de yok değil. Örneğin moda… Doğaltaş sektöründe son 3 yıla damga vuran gri modasının önüne ne pandemi geçebildi ne de başka bir şey. 2020’nin son günlerine Çin’de yapılan Shuitou Stone da, grinin hükümdarlı­ğını sürdürdüğü­nün kanıtı gibiydi adeta. İşte o fuarda bir taş vardı ki, tüm dikkatleri üzerine topladı. Çin firması Xishi Stone’un standını kaplayan bu taş, Çiftyıldız Mermer imzasını taşıyordu. Firmanın Karacabey Ocağı’nda üretimine başlanan Victoria Gray, hareketli yapısı ve bookmatch kullanımın­a uygunluğuy­la adeta göz kamaştırdı.

Çiftyıldız Mermer İhracat Müdürü Eyüp Yıldız, Victoria Gray’ın hem blok hem de işlenmiş ürün olarak üretimine devam ettiklerin­i belirtti. Yıldız, “Blok olarak Çin pazarında güçlü bir yer edindik. Shuitou Fuarı da bu güce güç kattı. Plaka konusunda ise hem cilalı hem de kumlama olarak Victoria

Gray’ın ciddi bir ilgi gördüğünü söyleyebil­iriz. En büyük yoğunluğu ABD’de yaşıyoruz. Avustralya ve İngiltere’den gelen talepler de memnuniyet verici. Taşın hareketli yapısı özel olarak ilgi çekiyor. 2021’de bu ilginin daha da artarak devam edeceğini düşünüyoru­z” ifadelerin­i kullandı.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in English

Newspapers from Türkiye