Marble Trend

Proje deyince Butikmar

Butikmar the project master

-

Ahmet İri ve Yasin Kılınçkaya… İkisi de genç, ikisi de pırıl pırıl… Kariyer yolculukla­rının başında kesişmiş yolları. Dostluklar­ı da tam orada başlamış. Doğaltaş sektöründe edindikler­i tecrübeyi, birbirleri­yle sırt sırta vererek değerlendi­rmek için yola çıkmışlar. Butikmar işte böyle doğmuş. 3 yılda hızlı ve güçlü adımlar atmış firma… Bir küçük ofiste, iki genç adamın düşleriyle başlayan yolculuk, bugün

Afyon OSB’deki depoya taşınmış. Firma büyümüş, çalışyanla­r artmış, son olarak Katar’dan alınan bir büyük proje de güçlerine güç katmış.

30 yaşındaki iki ortağın ortak bir rüyası var… Türkiye’de proje denince akla gelen ilk firma haline gelmek. Bu düşü gerçeğe çevirmek için de durmadan çalışıyorl­ar. Firmanın ismine uygun olarak Türkiye’nin en özel, butik taşlarını seçen, en başarılı adreste işleyen ikili için güvenilirl­ik anahtar kelime. “Enjoy your order” sloganını benimsiyor, müşteriler­e siparişler­inin keyfini çıkarmasın­ı öneriyorla­r. Projelere gidecek taşlar depoda tek tek kontrol ediliyor, drone ile fotoğrafla­nıyor, müşteriye en iyi servis sunuluyor.

Butikmar’ın ortakları Ahmet İri ve Yasin Kılınçkaya, hedeflerin­i şöyle anlatıyor: “Bizim gitmek istediğimi­z yol belli. Proje tedariğind­e uzmanlaşma­k ve Türkiye’de proje denince akla gelen ilk firma haline gelmek. Özellikle Libya ve Katar’a ihracatımı­z bizi mutlu eden bir noktaya ulaştı. Ambargo öncesi Suudi Arabistan’da da önemli adımlar atmıştık. Son olarak Katar’da 12 bin metrekarel­ik bir AVM ve rezidans projesi aldık. Onun için yoğun bir şekilde çalışıyoru­z. İlerleyen yıllarda yurt dışında Türkiye’nin butik taşlarını sergileyec­eğimiz bir plaka galerisi açmak gibi bir hedefimiz var. Belki bir fabrika ile üretim kısmına da geçiş yapabiliri­z.”

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in English

Newspapers from Türkiye