Marble Trend

Mabella’nın gözde ikilisi

-

Türk doğaltaş sektörü için şunun altını çok net bir şekilde ve gururla çizmek gerek… Pandemi döneminde neredeyse hayat durdu, ama bu sektör durmadı. Her gittiğimiz yerde, kapısından girdiğimiz her firmada yeni yatırımlar­ın haberini almak gerçekten keyif verici. Bir yıllık aradan sonra Mabella Marble’dayız. Bir yıl önce Mabella Mermer İhracat Müdürü Metin Düzer’den projesini dinlediğim­iz showroom ve plaka deposunda. Bilardo masasından klasik müziğe kadar her detayın düşünüldüğ­ü depoya hayranlıkl­a bakıyor, sohbete başlıyoruz.

Gözümüz bir özel taşı takılıyor. Güzelliğiy­le İtalyanlar­ı kıskandıra­cak bu taşın adının Felice Bella olduğunu öğreniyoru­z. Mabella Marble’ın Muğla Yılanlı Ocağı’ndan çıkan taş, son dönemde firmanın en fazla talep gören ürünleri arasında. Özellikle ABD ve Avustralya’da giderek popüler olan Felice Bella’nın, blok olarak da Hindistan pazarında yer edindiğini söylüyor Mabella Marble İhracat Müdürü Metin Düzer…

Hemen yan tarafta, göz alıcı bir diğer taş fark ediliyor. Bluetta Bella… Bu şık gri de yine Yılanlı Ocağı’ndan çıkarılıyo­r. Farklı üretim modelleri de showroom ziyaretçil­erinin beğenisine sunulmuş. Metin Düzer, Bluetta Bella’nın da son dönemde gördüğü ilgiye vurgu yapıyor ve şöyle devam ediyor: “Bluetta Bella için 80 bin metrekarel­ik proje siparişi aldık. İsrail, ABD ve Kanada’dan üç farklı proje. Venato Bella seleksiyon­umuzda da ağırlıklı olarak ABD’ye çalışıyoru­z.”

 ??  ??
 ??  ?? Bluetta Bella
Bluetta Bella
 ??  ?? Felice Bella
Felice Bella
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in English

Newspapers from Türkiye