Marble Trend

Sofita’nın yeni adresi:

Sofita’s new address:

-

Doğaltaş sektörünün yeni firmaların­dan

Pandola Marble... Ancak arkasında uzun yıllara uzanan bir tecrübe de var. Aracılık ile geçen yılların deneyimini aktarmak için 2021 yılında Pandola Marble’ı kuran şirket ortakları, kısa sürede kritik adımları atmış. Kuşkusuz bir adımların en önemlisi, Bilecik’te açılan Sofita

Beige Ocağı. Türkiye’nin bu marka taşını Çin, Hindistan ve İtalya’ya blok, Ortadoğu’ya ise plaka ve ebatlı olarak ihraç etmeyi hedefleyen firma, bu doğrultuda ilk adımlarını da atmış. Firma ortakların­dan Özcan Kibar, bu noktada hedeflerin­i şöyle aktarıyor: “Amacımız Sofita Beige ocağını tüm dünya pazarların­a sunarak ülke ihracatına katkıda bulunmak. Aynı zamanda yeni ocaklar açarak üretim çeşitliliğ­imizi artırmak.”

Pandola Marble is one of the new companies in the natural stone sector... However, there is also many years of experience behind it. The company partners, who founded Pandola Marble in 2021 to transfer the experience of years of intermedia­tion, have taken critical steps in a short time. Undoubtedl­y the most important of these steps is the Sofita Beige Quarry opened in Bilecik. The company, which aims to export this brand stone of Turkey to China, India and Italy as blocks and to the Middle East as slabs and sizes, has also taken the first steps in this direction. Özcan Kibar, one of the company partners, explains their goals at this point as follows: “Our aim is to contribute to the country’s exports by offering Sofita Beige quarry to all world markets. At the same time, we want to increase our production diversity by opening new furnaces.”

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in English

Newspapers from Türkiye