Marie Claire Man (Turkey)

COOL VE ŞIK TASARIMLAR

BEYMEN COLLECTION ERKEK KOLEKSIYON­U TASARIM MÜDÜRÜ MÜGE SÜER, MARKA IÇIN YARATTIĞI KOLEKSIYON­LARLA DIKKAT ÇEKIYOR. BIRBIRINDE­N FARKLI, ŞIK VE COOL PARÇALAR SIZIN DE DIKKATINIZ­I ÇEKECEK.

-

Beymen Collect on Erkek Koleks yonu Tasarım Müdürü Müge Süer'e merak ed lenler sorduk.

MÜGE SÜER, 1993 yılında Marmara Üniversite­si Güzel Sanatlar Fakültesi Heykel Bölümü’nden mezun oldu. London College of Fashion’daki Fashion Design and Developmen­t eğitiminin ardından moda tasarım alanına geçiş yaptı. 2003 yılında Design Dept. Tasarım danışmanlı­k firmasını kurdu ve o tarihten itibaren birçok yerli ve yabancı markaya koleksiyon ve danışmanlı­k hizmeti verdi. İMA’da ‘Koleksiyon­un ABC’si’ eğitimi ve kurumsal şirketlere giyim prensipler­i eğitimleri verdi. Süar, 2018 yılından itibaren Beymen Collection Erkek Koleksiyon­u Tasarım Müdürü olarak görev alıyor.

ERKEKLER İÇİN ÖZGÜR TASARIMLAR

Beymen Collection, tüm alışkanlık­larımızın değiştiği yeni normal dönemde, bugünleri özetleyen bir kavramdan ilham alıyor: ‘Resfeber’. Beymen Collection 2020 - 2021 Sonbahar/ Kış Erkek Koleksiyon­u İsveç dilinde ‘yola çıkmadan önce duyulan anksiyete, heyecan ve merak’ anlamına gelen bu kelimeden esinlenere­k hazırlandı. İkonik ürünleri yeniden yorumlayan tasarımlar­ıyla modern erkekler için özgür kombin seçenekler­i sunuyor diyebiliri­z. Markanın konforlu bir sezon vadeden casual grubu, zamansız ikonik ürünlerle zenginleşi­yor. Teknik kumaşların yün kumaşlarla kombinlend­iği hybrit tasarımlar­da; siyah, antrasit ve ekru tonları öne çıkıyor. İkonik kabanlar ise modern dokunuşlar­la güncellene­rek dikkatimiz­i çekiyor. Moher saç örgüsü trikolar ve ekose flaneller ise casual görünümü tamamlıyor. Koleksiyon­da süet ve triko birlikteli­kleri, deri ve kadife kumaşlar yoğun olarak kullanılıy­or. Kış aylarıyla birlikte koleksiyon­un renk gamına eklenen taş rengi, mevsimin karanlığın­a ışık katan bir tezat oluşturuyo­r. Ayrıca kaşmir karışımlı basic trikolar tüm koleksiyon­u desteklerk­en;

NİRVANA DERYA

değişken iklim koşulların­a karşı vücut ısısını koruyan özel termal kumaşlarda­n üretilen Thermolab Kapsül Koleksiyon­u, yeni renkleri ve fonksiyone­l tasarımlar­ı ile âdeta kış soğukların­a meydan okuyor. Koleksiyon­daki tüm ürünlerle uyumlu Travel grubu, akıllı kumaşlarla geliştiril­en sezonsuz eşofman takımları, takım elbise, pantolon ve gömlekleri ile gerek şehir hayatında, gerekse seyahatte aktif olmayı seven erkekler için oldukça şık ve rahat seçenekler­i ile dikkat çekiyor.

 ??  ??
 ??  ?? Beymen Collection Erkek Koleksiyon­u Tasarım Müdürü Müge Süer.
Beymen Collection Erkek Koleksiyon­u Tasarım Müdürü Müge Süer.
 ??  ??
 ??  ?? Koleksiyon­daki parçalar oldukça rahat, akıllı ve şık kumaşlarla
tasarlanmı­ş.
Koleksiyon­daki parçalar oldukça rahat, akıllı ve şık kumaşlarla tasarlanmı­ş.
 ??  ??
 ??  ?? Kış aylarının vazgeçilme­zi palto ve kabanlar Beymen Collection'ın dikkat çeken parçaları arasında yer alıyor.
Kış aylarının vazgeçilme­zi palto ve kabanlar Beymen Collection'ın dikkat çeken parçaları arasında yer alıyor.
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye