Marie Claire Man (Turkey)

YENİLENME ZAMANI

YAZ BITTI, CILDIMIZIN VE VÜCUDUMUZU­N TEMIZLENME­YE IHTIYACI VAR. CILDINIZI TAHRIŞ ETMEDEN TAZELEMEK VE NEMLENDIRM­EK ŞART. ÜSTELIK YORGUN BAKIŞLARDA­N DA ARTIK KURTULUYOR­SUNUZ!

- DAMLA SUAY LÜ

Yazın b tmes yle c ld m z ve vüdumuzu yen leme zamanı geld !

CANLI BAKIŞLAR İÇİN

Gözler m z doğal olarak ş şk n olmaya yatkın b r yapıya sah p. Yorgun bakışların­ızın sebeb uykunuzu alamıyor oluşunuzda­n olab l r. Şayet morluklar varsa, yorgunluğu­n dışında genet k sebeplerde­n oluşması da b r hâyl mümkün. Gözler m z n etrafındak der oldukça nce ve hassastır. Yağ bezler de bulunmadığ­ı ç n göz çevres ndek der ekstra kuru olab l yor. Bu nedenle özenl bakıma ht yaç duyar. Tüm bu özell kler yüzünden, yaşlanma ve kırışıklık g b görünümler­e yol açab l r. Göz çevres ne uygulanan düzenl ürünler sayes nde bu görünümler azaltab l rs n z. Bu ürünler nem ve dolgunluk sağlaması ç n genell kle d ğer ürünlere göre yoğun yapılıdır. Yapmanız gereken; b r fındık tanes nden b le küçük ölçüde göz çevres ürününü yüzük parmağınız yardımıyla gözler n z n altına ve çevres ne C şekl nde m n k dokunuşlar yaparak uygulamak. Bu ürünler, erkekler n c lt bakımı rut n n n olmazsa olmazı... Z ra b rçok ş kâyetten dolayı kullanab l rs n z. Koyu halkların görünümü azalır, ş şl k ner, kırışıklık ve nce ç zg ler haf flet r. C ld n z tem zled kten sonra sabah ve akşam uygulamayı unutmayın.

TEMİZ BİR CİLT

Etk l b r c lt bakımı ç n yüzünüzü b r sabunla yıkadıktan sonra uzanıp y b r c lde sah p olmayı beklemekte­n daha fazlasını yapmanız gerek r. Bunun ç n bağlılık, düzen, nezaket ve s z n ç n doğru olan ürünü bulmak adına sabra ht yacınız var. Neyse k b z bunun ç n buradayız. K mse s zden hyalüron k as t ve n as nam d arasındak farkı b lmen z beklem yor. Ancak sıfırdan b r c lt bakım rut n yaratmak yalnızca b rkaç adımdan oluşuyor. Bu adımları düzenl b r şek lde b rkaç hafta dened kten sonra c ld n zdek değ ş m fark edeceğ n zden em n z.

Tem z b r c lt dend ğ nde, kupkuru ve pırıl pırıl b r c lt hayal ed yorsunuz. Vücudunuz bu durumda kend n y h ssedeb l r ancak yüzünüz ç n aynı şey söyleyemey­eceğ z. Çünkü bu aslında c ld n z n nems z olduğuna şaret eder. Nemlend r c etk s olan yüz tem zley c ler kullanın.

Günde k kere, sabah ve akşam c ld n z tem zley n. Gözenekler n z , tem zley z ve b r c haz yardımıyla kolayca arındırab l rs n z. C ld n z tem zled kten sonra peel ng le ölü der den arındırab l rs n z. Şayet c ld n z çok kuru değ lse peel ng şlem n haftada b r defa uygulamanı­z yeterl olacaktır. Nemlend r c sürdüğünüz­de yüzünüzdek o h ss yattan hoşlanmaya­b l rs n z ve bu yüzden kullanmıyo­r olab l rs n z. Ancak doğru nemlend r c y bulduğunuz­da c ld n z onu hemen emecek ve varlığını h ssetmeyece­ks n z b le. C ld n z aşırı kuru değ lse, yoğun formüllü nemlend r c ler terc h etmeyeb l rs n z. Bunun ç n jel yapılı ya da su bazlı olanları kullanmanı­zı öner r z.

 ??  ??
 ??  ?? 6 TOM FORD, FOR MEN PEELING, 57$
7 CLINIQUE, FOR MEN FACE SCRUB, A185
8 FOREO, LUNA 3 FOR MEN DEEP FACIAL CLEANSING, A1.799
9 CHANEL, BLEU DE CHANEL 2-EN-1 SOIN HYDRATANT, A380
10 SHISEIDO, MEN CLEANSING FOAM TEMİZLEYİC­İ KÖPÜK, A200
11 YVES ROCHER, ENERGIE HOMME BAKIM KREMİ, A139,9
12 BRAUN, 7 SERİSİ ISLAK - KURU KULLANIM TIRAŞ MAKİNESİ, A1.599
6 TOM FORD, FOR MEN PEELING, 57$ 7 CLINIQUE, FOR MEN FACE SCRUB, A185 8 FOREO, LUNA 3 FOR MEN DEEP FACIAL CLEANSING, A1.799 9 CHANEL, BLEU DE CHANEL 2-EN-1 SOIN HYDRATANT, A380 10 SHISEIDO, MEN CLEANSING FOAM TEMİZLEYİC­İ KÖPÜK, A200 11 YVES ROCHER, ENERGIE HOMME BAKIM KREMİ, A139,9 12 BRAUN, 7 SERİSİ ISLAK - KURU KULLANIM TIRAŞ MAKİNESİ, A1.599
 ??  ?? 1 NUXE MEN, CONTOUR DES YEUX MULTI-FONCTIONS, A135
2 LAB SERIES,
MAX LS POWER V INSTANT EYE LIFT, A432
3 DIOR, HOMME DERMO SYSTEM SERUM, 59$
4 LA MER, EYE CONCENTRAT­E, A1.350
5 KIEHL’S, FACIAL FUEL EYE DE-PUFFER, A185
1 NUXE MEN, CONTOUR DES YEUX MULTI-FONCTIONS, A135 2 LAB SERIES, MAX LS POWER V INSTANT EYE LIFT, A432 3 DIOR, HOMME DERMO SYSTEM SERUM, 59$ 4 LA MER, EYE CONCENTRAT­E, A1.350 5 KIEHL’S, FACIAL FUEL EYE DE-PUFFER, A185
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye